Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κλείνει προσωρινά η γραμμή Κατάκολο - Ολυμπία.

Μετά τα ευχάριστα για την Φλώρινα κ μια δυσάρεστη είδηση .
Λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων  στον Νομό Ηλείας , ( προκλήθηκαν  ζημιές στην γέφυρα του Ενιπέα ) κλείνει η γραμμή μεταξύ Κατάκολου και Ολυμπίας και μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές .
Οι πληροφορίες λένε ότι η κατάσταση της γραμμής απο Κατάκολο μέχρι  Ολυμπία ήταν τραγική (δεν λειτουργούσαν πολλά ΑΣΙΔ, πολλά σημεία χρειαζόταν σκυρόστρωση , αλλαγή στρωτήρων κτλπ ) εξαιτίας της εγκατάλειψης  της , ενώ το πρόβλημα στην γέφυρα είχε πρόσφατα επισημανθεί .Οι πλημμύρες επιδείνωσαν την κατάσταση και η γραμμή έκλεισε .
Ήδη το προσωπικό έλξης  έχει ειδοποιηθεί και από Δευτέρα οι συνάδελφοι  θα μεταφερθούν σε άλλα μηχανοστάσια (ΜΑΙ - Λειανοκλάδι) μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης .
Ελπίζουμε οι Υπηρεσίες του ΟΣΕ να αποκαταστήσουν σύντομα τα προβλήματα γιατί η καλοκαιρινή περίοδος πλησιάζει και η γραμμή αυτή είχε πολύ μεγάλη κίνηση.
Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεώτερο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου