Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Eυχαριστούμε !

100.000 +page views σήμερα για το στέκι της έλξης ...
Ούτε στο ποιο αισιόδοξο σενάριο δεν πιστεύαμε ότι αυτό θα γινόταν σε μόλις 6 μήνες λειτουργίας(δεν έχουν καν συμπληρωθεί!).
Δείγμα της ανάγκης που υπήρχε για την δημιουργία ενός χώρου από όπου οι μηχανοδηγοί θα εκφράζουν τις απόψεις τους και θα ενημερώνονταν για τις εξελίξεις άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά.
Αντι για πολλά ... τα λόγια του Γ.Θεοτοκά απο το <<Ελεύθερο Πνεύμα>>
Την φωτιά της δημιουργίας δεν την συντηρούν οι φυλακισμένοι φύλακες της κληρονομιάς των νεκρών, ούτε οι λογικοί και πρακτικοί που περπατούν πάντα στα σίγουρα και αποφεύγουν να κάνουν ένα βήμα εκεί που το έδαφος κουνιέται κάτω από τα πόδια τους, ούτε οι ήρεμοι επιστήμονες οι φορτωμένοι σοφία μα χωρίς μακρινά οράματα και καμιά ανησυχία στην ψυχή, ούτε οι μικροί φιλόδοξοι που έταξαν ως σκοπό της ζωής τους, τους επαίνους των πρεσβυτέρων, την κοινωνική υπόληψη και ένα τιμητικό αξίωμα. Την φωτιά την συντηρούν οι ανυπόταχτοι οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος. Οι άνθρωποι που τους σέρνει το πλεόνασμα των δυνάμεων τους πιο μακριά από τους ορίζοντες και πιο ψηλά από το επίπεδο του πλήθους .......

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ! 

1 σχόλιο:

  1. Σωστοί και συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου.
    Έτσι να συνεχίσετε ν’ αποτυπώνεται πάντα την αλήθεια και τη σκληρή πραγματικότητα.
    Είναι μεγάλο πράγμα να προσπαθείς να βγάλεις φωνή μέσα από 100.000 (κλικ),
    είναι πολύ μεγάλο πράγμα να προσπαθείς μέσα από το άγγιγμα της ψυχής να τα κάνεις φωνή.

    Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή