Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Επιστολή ΠΕΠΕ για Φλώρινα - Προαστιακό Αθηνών

Σημερινή επιστολή της ΠΕΠΕ στον κ. Ζηλιακσόπουλο  με θέμα < Δρομολόγια Φλώρινας - Προαστιακός Αθήνας >

Aριθ.Πρωτ. 4 Αθήνα 03/07/2012

Προς Δ/ντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλο

Θέμα Δρομολόγια Φλώρινας – Πλέγμα δρομολογίων Προαστιακού Αθηνών

Κύριε Σύμβουλε ,

το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠΕ χαιρετίζει την επαναλειτουργία της γραμμής της Φλώρινας και θα στηρίξει έμπρακτα κάθε προσπάθεια επαναλειτουργίας του σιδηροδρομικού δικτύου (Πελλοπόνησος , κομμένα δρομολόγια εξωτερικού ).
Ωστόσο για λόγους οικονομίας –και χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα υπόψη μας – προτείνουμε η δρομολόγηση να γίνει με man 2000 και όχι με 4δυμο IC.
Όσον αφορά την προσεχή επανακυκλοφορία των κομμένων δρομολογίων στον Προαστιακό Αθήνας θεωρούμε αδιανόητο να μην επανέλθει το πλέγμα όπως ήταν πριν την ολοκλήρωση των έργων.
Και αυτό γιατί οι μηχανοδηγοί , γίνονται καθημερινά αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από τους επιβάτες τόσο για την διακοπή της μετεπιβίβασης στα Λιόσια όσο και για την έλλειψη δρομολογίων τις βραδινές ώρες. ( ενώ και πάρα πολλοί εργαζόμενοι στο Αεροδρόμιο , χρησιμοποιούσαν τον Προαστιακό με την λήξη της βάρδιας τους στις 22.00).

Στην διάθεση σας για κάθε ενημέρωση.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΠΕΠΕ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τουρλής Β.                 Θεοδωρόπουλος Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου