Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Nέος Γενικός Γραμματέας Μεταφορών ο Νίκος Σταθόπουλος

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα από το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού τα ονόματα των νέων γραμματέων των υπουργείων

Στην  Γενική Γραμματεία Μεταφορών τοποθετείται ο Σταθόπουλος Νίκος σύμβουλος του Κ. Χατζηδάκη.Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο ΤΡΑΜ αλλά οι σιδηροδρομικοί τον θυμούνται και από το πέρασμα του στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο αφού από  το 2004 και για σειρά ετών ήταν αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής ανάπτυξης για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τις πρώην σοβιετικές χώρες του Δημόσιου Φορέα Συγκοινωνιών του Παρισιού- RATP DEVELOPMENT.




Ο κ. Σταθόπουλος σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΔΠΘ. Είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών διπλωμάτων, στο Management -από το Πανεπιστήμιο Paris IX- Dauphine (1986) και στο Σχεδιασμό & Διοίκηση Μεταφορών -από την Πολυτεχνική σχολή Ponts et Chaussés (1987), καθώς επίσης και διδακτορικού διπλώματος Management από το Πανεπιστήμιο Paris IX- Dauphine (1990). Είναι Διευθυντής ερευνών σε θέματα δικτυακών επιχειρήσεων στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών στη Γαλλία (CNRS) και έχει διδάξει ως καθηγητής σε Πανεπιστημιακές και Πολυτεχνικές σχολές στην Γαλλία και την Ευρώπη. Έχει συγγράψει τρία βιβλία σε θέματα αστικού και μεταφορικού σχεδιασμού, καθώς και πολλές επιστημονικές εργασίες σε θέματα επιχειρήσεων δικτύων (μεταφορές, ενέργεια, επικοινωνίες, νέες τεχνολογίες). Υπήρξε σύμβουλος σε μεγάλες δικτυακές επιχειρήσεις και υπεύθυνος ευρωπαϊκών προγραμμάτων. 

1 σχόλιο:

  1. http://www.troleatzis.com/

    Αγαπητοί φιλοι δειτε τα χάλια μας.
    Πιστεύετε οτι θα κάνει κάτι ο σπουδασμενος Νέος Υπουργός με τις βαρύγδουπες περγαμινές?
    Αμφιβάλω.
    Επειδή το φαγοπότι συνεχίζεται βγάζοντας το ψωμί απο το στόμα μας,το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μας ξεπουλήση.
    Μία κίνηση που θα μπορούσε να επιφέρει κέρδος στίς εταιρείες μεταφορών με πολλά εκατομύρια μηνιαίως είναι η επισκευή των ηλεκτρονικών τμημάτων στην ΕΛΛΑΔΑ,απο δικούς μας τεχνικούς.
    Εχουμε αξιόλογους - Ανεργους - και πολλούς αυτή την στιγμή.Πλήν όμως κάποιοι θα πρέπει να χασουν την μάσα της ΣΙΕΜΕΝΣ - ΚΙΕΠΕ (ΜΑΝ)- ΑΛΣΤΟΜ. Απορώ όμως οι συνδικαλιστές γιατι δεν τα βγάζουν στη φόρα ολα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή