Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μειωμένα επανέρχονται τελικά τα δρομολόγια στον Προαστιακό Αθηνών

Τελικά επικράτησε η πρόταση που είχαμε γράψει   και ο Προαστιακός θα κλείνει στις 21.44 την ώρα που το τελευταίο δρομολόγιο του Μετρό θα αναχωρεί στις 23.33 απο το Αεροδρόμιο.
Τι και αν η τουριστική περίοδος βρίσκεται στην κορυφωσή της , τι και αν ο Προαστιακός φημιζόταν για την αξιοπιστία και την συχνότητα ,τι και αν υπήρχε πρόταση  να δρομολογηθούν όλα τα τοπικά (Λιόσια - Αεροδρόμιο - Λιόσια ).
Εμείς απλά ελπίζουμε να είναι πραγματική η βούληση που αναφέρεται στο σημερινό Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για εξέταση επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας (αν και αποδεικνύεται και πάλι ότι στον σιδηρόδρομο , ισχύει το ουδέν μονιμότερο του προσωρινού ) .



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από τη Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 επανακυκλοφορούν τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αεροδρόμιο – Κιάτο, που είχαν ανασταλεί  λόγω  εργασιών στην ηλεκτροκίνηση.

Συγκεκριμένα  επανακυκλοφορούν οι παρακάτω αμαξοστοιχίες :

Άνω Λιόσια - Αεροδρόμιο
Αμαξ/χία 4263Αναχώρηση  21:47
Αμαξ/χία 4265Αναχώρηση  22:02
Αεροδρόμιο - Άνω Λιόσια
Αμαξ/χία 4262Αναχώρηση  21:11
Αμαξ/χία 4264Αναχώρηση  21:26
Αεροδρόμιο - Κιάτο
Αμαξ/χία 4432Αναχώρηση  21:44
Κιάτο - Αεροδρόμιο
Αμαξ/χία 4433Αναχώρηση  21:25


Στο προσεχές χρονικό  διάστημα θα εξετασθεί η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των προαστιακών συρμών στις γραμμές αυτές.

Έναρξη λειτουργίας Σταθμού Ζευγολατιού
Παράλληλα από την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 τίθεται στη διάθεση του επιβατικού κοινού του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, η στάση Ζευγολατιό νομού Κορινθίας. Ο Σταθμός θα εξυπηρετεί και τους κατοίκους περιοχών όπως Βραχάτι,  Λέχαιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου