Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Χαμός στον Προαστιακό - Έπεσε το ρεύμα καταργούνται δρομολόγια.Μόλις 1 υποσταθμός λειτουργεί !Τεράστια η έλλειψη συντονισμού



Και πως να μην καταργηθούν τα δρομολόγια και να γίνει γνωστό που είναι η βλάβη  αφού μετά την καταστροφή των οπτικών ινών απο την λεηλασία των τελευταίων χρόνων στις Υποδομές , λειτουργεί μόνο ο ένας απο τους υποσταθμούς που παρέχουν ρεύμα στο Λιόσσια - Κιάτο και μάλιστα χωρίς να έχει εικόνα ο Ρυθμιστής ! Το έχουμε ξαναγράψει και αυτό αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις  βρόντα.Ενδεικτικά αναφέρουμε>


ότι ο Ρυθμιστής δεν μπορεί να βάλει σε λειτουργία άλλο υποσταθμό αφού δεν υπάρχει πλέον ηλεκτρονική επικοινωνία με το Κέντρο.Ακόμα και αν  το σημερινό πρόβλημα έχει προκληθεί  απο την ΔΕΗ ,καταδεικνύει όλη την διάλυση των τελευταίων χρόνων.

Επιπλέον υπάρχει παντελής έλλειψη συντονισμού -όπως μας ενημερώνουν μηχανοδηγοί που εργάζονται εκεί - αφού οδηγίες για την αντικατάσταση και κυκλοφορία του Τροχαίου Υλικού δίνονται απο την Τηλεδιοίκηση που φυσικά δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει τα προβλήματα των συρμών.
Οι εφεδρικοί συρμοί που θα χρησιμοποιούνταν έχουν διαρκή προβλήματα (δεν δουλεύουν κλιματιστικά κτλπ) και υπάρχει τεράστια έλλειψη συντονισμού αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κέντρο διαχείρισης της Προαστιακής Κυκλοφορίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ με μηχανοστασιάρχες έλξης που να κατευθύνουν τους μηχανοδηγούς , να έχουν εικόνα και να δίνουν λύσεις (αλλά και να προνοούν και να πιέζουν  για την επισκευή των .εφεδρικών desiro ).

Είναι πλέον ξεκάθαρο αλλά και εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με τον Προαστιακό.

Φωνάζουμε μήνες τώρα για το πρόβλημα , αλλά η εμπάθεια και η έλλειψη αυτοκριτικής (Καίρια  η ευθύνη για την σημερινή εικόνα συγκεκριμένου Διευθυντή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ )  κρατούν τα αυτιά των υπευθύνων κλειστά.


Το ρεπορτάζ της ΝΕΤ ας δώσει να καταλάβουν ορισμένοι κομπλεξικοί ότι ο Προαστιακός είναι η εικόνα μας.
Την οποία μαυρίζουν  όσοι δεν αντιλαμβάνονται πως πρέπει να λειτουργεί.


Θα αναφερθούμε και στην έλλειψη ενημέρωσης του επιβατικού κοινού , αφού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις καταργήσεις και τις καθυστερήσεις στις αποβάθρες.
Η παραχώρηση των εκδοτηρίων σε ιδιώτες που απλά πουλάνε εισιτήρια (δεν είναι καν εκπαιδευμένοι για κάτι άλλο ) , η μη λειτουργία τηλεματικής και κέντρου διαχείρισης που θα ενημερώνει το προσωπικό το οποίο εν συνεχεία θα ενημερώσει τον  κόσμο (αν δουλεύουν... οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις ) οδήγησαν στην σημερινή απαξιωτική εικόνα σε όλους τους σταθμούς.
Και φυσικά αυτοί που τα ακούνε είναι οι μηχανοδηγοί , αφού αυτούς βλέπουν μπροστά τους οι αγανακτισμένοι επιβάτες.......

Αυτήν την ώρα η κυκλοφορία γίνεται σε μονή γραμμή και μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου