Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Στο παρά 5 και κατόπιν απειλής απεργίας....

Η εγκύλιος - Κλικ για
μεγέθυνση
Κυριολεκτικά στο παρά 5 και πάντα υπό την απειλή των 24ωρων απεργιών η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέδωσε εγκύκλιο στην οποία αναφέρεται ότι όσοι εργαστούν στις 26 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου δικαιούνται μια επιπλέον ανάπαυση και αυτό για να μην υφίσταται όπως αναφέρει ο κ .Ζηλιασκόπουλος δυσμενής μεταχείριση με το υπόλοιπο προσωπικό που δεν εργάζεται αυτές τις μέρες.
Δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι  η λογική παραμένει ίδια στους Διοικούντες την ΤΡΑΙΝΟΣΕ που  εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι ίδιες οι συνθήκες εργασίας της εσωτερικής και εξωτερικής Υπηρεσίας.

Οι υπεύθυνοι δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση στο προσωπικό αφού

αποφάσισαν για το αυτονόητο  μόλις 1 μέρα πριν τα Χριστούγεννα ενώ στην εγκύκλιο δεν αναφέρεται  τι θα συμβεί στις υπόλοιπες αργίες ( Πάσχα , Καθαρή Δευτέρα κτλπ).

Πιστεύουμε πως το θέμα θα λυθεί συνολικά τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο  Αυτήν την λογική  να λάβουν σοβαρά υπόψη οι συνδικαλιστές μας ενόψει του μισθολογίου.


Συγχαρητήρια στο σωματείο της Κίνησης , την  ΠΕΠΑ  , που έπραξε τα αυτονόητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου