Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Την Παρασκευή η εξόφληση , στις 19/12 το τελευταίο δώρο .....

Αύριο Παρασκευή 14 /12 θα καταβληθεί η εξόφληση Νοεμβρίου στους σιδηροδρομικούς , ενώ το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων (ευχαριστούμε την Κυβέρνηση της επαναδιαπραγμάτευσης κ τον κ. Σαμαρά που πέρυσι το είχε γλυτώσει με προσωπικές ενέργειες  ....) θα καταβληθεί στους σιδηροδρομικούς στις 19 Δεκεμβρίου.
Στην εξόφληση θα καταβληθούν αναδρομικά
οι παράτυπες  μειώσεις που είχαν γίνει πέρυσι τέτοια εποχή όταν η προσαρμογή στο ενιαίο μισθολόγιο στον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ γινόταν με προφορικές εντολές !
Τα ποσά είναι μικρά (απο 200 - 400 Ε ) αφού ο παράλογος τρόπος προσαρμογής διήρκεσε μόλις 1 μήνα.

Να θυμίσουμε σε όλους , το τι έγραφε το στέκι της έλξης πέρυσι τέτοιο καιρό και το κατά πόσο δικαιωθήκαμε για τα όσα υποστηρίζαμε για την εφαρμογή του Ν. 4024 /2011 στον Όμιλο ΟΣΕ.

Η διαχειριστική ομάδα του blog  , ήδη επεξεργάζεται ανάρτηση που θα εξηγεί αναλυτικά για ποιους λόγους είναι τεχνικά αδύνατη βάση των ....εγκυκλίων (που μάλιστα κυκλοφορούν από τα χέρια των ίδιων  που πέρυσι τέτοιο καιρό μας λοιδορούσαν για τα όσα υποστηρίζαμε για την προσαρμογή με τον Ν.4024 κ τον παράτυπο τρόπο που επιχειρήθηκε αυτή να εφαρμοστεί  ) η ένταξη στο ενιαίο μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων.


Η μόνη και βέβαιη λύση , είναι η υπογραφή ΣΣΕ .

Και για αυτό πρέπει όλοι οι σιδηροδρομικοί να σταθούμε δίπλα στα σωματεία και την ΠΟΣ στον αγώνα που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.









1 σχόλιο:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.Θελω να αναφερω οτι με την εξοφληση ο ΟΣΕ δεν εδωσε τις κρατησεις αυτες στους Σταθμαρχες και Κλειδουχους.Μαλιστα σε τηλεφωνημα που εγινε στο λογιστηριο δεν γνωριζε τιποτα ο υπαλληλος.Αν ξερεις κατι περισσοτερα να μας πεις.Ευχαριστω και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΤΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή