Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Φέρτε πίσω τα «δοσμένα». Η ΕΡΓΟΣΕ ζητά πίσω αποζημιώσεις για απαλλοτριώσεις

Tα ποσά αυτά εκταμιεύτηκαν από την ΕΡΓΟΣΕ, την περίοδο 2005-2008, για απαλλοτριώσεις εκτάσεων που κοστολογήθηκαν σε 20πλάσιες τιμές από τις κανονικές.
Αφού "τα έσκασε" χοντρά, τώρα θα θέλει πίσω. Ο λόγος για την ΕΡΓΟΣΕ, η οποία κατέφυγε στη θεά Θέμιδα, διεκδικώντας συνολικά 84 εκατ. ευρώ από ιδιοκτήτες γης σε Κόρινθο και Αχαΐα.

Μέχρι στιγμής, το Εφετείο Ναυπλίου επιδίκασε υπέρ της ΕΡΓΟΣΕ το ποσό των 14 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ζητηθεί και από άλλους ιδιοκτήτες η επιστροφή 4 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, ετοιμάζονται αγωγές, με τις οποίες η εταιρεία διεκδικεί το ποσό των 66 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι τα ποσά αυτά εκταμιεύτηκαν από την ΕΡΓΟΣΕ, την περίοδο 2005-2008, για απαλλοτριώσεις εκτάσεων που κοστολογήθηκαν σε 20πλάσιες τιμές από τις κανονικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου