Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο Προαστιακός Πάτρας. Στους 1,6 εκατ. επιβάτες το 2014

Μια ακόμα επιβεβαίωση της προχτεσινής μας ανάρτησης για τον Προαστιακό της Πάτρας.
Ρεκόρ επιβατικής κίνησης σημειώθηκε στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το καρναβάλι της Πάτρας. Περισσότεροι από 30.000 Πατρινοί και επισκέπτες όλων των ηλικιών προτίμησαν τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο για να μετακινηθούν,
από τα προάστια, προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα, ενώ και όλη την προηγούμενη εβδομάδα η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με έκτακτα δρομολόγια και αύξηση της χωρητικότητας των συρμών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου εξυπηρέτησε τους χιλιάδες πολίτες που θέλησαν να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού.

Η δημιουργία του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποτελεί τεράστια επιτυχία, καθώς σήμερα αποτελεί το βασικό μέσο μετακίνησης των κατοίκων. Όσοι τον επιλέγουν μεταφέρονται γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια στον προορισμό τους, ενώ συμβάλει σημαντικά στη μείωση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης καθώς συνδέει τα προάστια με το εμπορικό κέντρο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φιλοδοξεί να αποκτήσει ακόμα περισσότερους ικανοποιημένους επιβάτες και να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης στην περιοχή της Αχαΐας, με περισσότερους σταθμούς και επέκταση του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Ενδεικτικά, η επιβατική κίνηση που παρουσίασε ο Προαστιακός Πάτρας, το 2012, ανήλθε στους 1.340.000 επιβάτες, ενώ το 2013 μετακινήθηκαν 1.430.000. Η αυξητική τάση συνεχίστηκε και το 2014, όπου ο αριθμός των επιβατών έφτασε στους 1.600.000.  

Η πρώτη πετυχημένη συνεργασία ΤΡΑΙΝΟΣΕ – αστικού  ΚΤΕΛ

Ιδιαίτερη επιτυχία έχει σημειώσει η συνεργασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα αστικά Κ.Τ.Ε.Λ Πάτρας, η οποία αποτελεί μοντέλο διαμεταφορών και δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να μεταβούν στο Πανεπιστήμιο και το Νοσοκομείο Πατρών, με μια μετεπιβίβαση στο σταθμό Καστελόκαμπου, από το τραίνο σε αστικού τύπου λεωφορεία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε μία ώρα από τις 06:46 έως τις 22:46.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου