Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Νέα επικοινωνία της ΔΙΚΑΜ με μεταταχθέντες μηχανοδηγούς - υπό ένταξη συναδέλφους απο άλλες ΔΕΚΟ

Εδώ και 2 μέρες υπάρχει επικοινωνία της ΔΙΚΑΜ με τους 9 μεταταχθέντες μηχανοδηγούς που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψουν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η επικοινωνία της ΔΙΚΑΜ έχει σκοπό να τους 
ζητήσει να αλλάξουν κάποιες διατυπώσεις στην υπεύθυνη δήλωση που κατέθεσαν ζητώντας την επιστροφή τους στην έλξη.

Οι αλλαγές αφορούν την ενσωμάτωση της πρόβλεψης των διατάξεων  του Νόμου 4313 στην υπεύθυνη δήλωση που θα πρέπει να επανακατατεθεί.
Επίσης , η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αποστείλει επιστολή για το θέμα που έχει προκύψει με τους συναδέλφους που επιθυμούν να ενταχθούν απο άλλες ΔΕΚΟ προκειμένου να υπάρξει διευκρινιστική εγκύκλιος.
Όπως μας ανέφερε συνδικαλιστής του Σωματείου μας , που παρακολουθεί καθημερινά το θέμα, η νέα πολιτική ηγεσία έχει αντιληφθεί πλήρως το επείγον της υπόθεσης της επιστροφής των συναδέλφων μας και της ενίσχυσης του κλάδου και θεωρείται ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να επιλυθεί ένα θέμα που εκρεμμεί εδώ και 2 κ πλέον χρόνια.

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου