Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση ΠΟΣ για ετήσιες κάρτες ΟΑΣΑ για το 2015

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η κοινωνική πολιτική της Ομοσπονδίας μας συνεχίζεται και για το 2015 με τη χορήγηση στους Σιδηροδρομικούς (εργαζόμενοι σε: ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ) και στα μέλη των οικογενειών τους, ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Ν. Αττικής.
Η Ομοσπονδία μετά την εξασφάλιση του απαραίτητου ποσού επιδοτεί και διαμορφώνει τις αξίες των καρτών απεριορίστων διαδρομών ως εξής:
 Για ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΙ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ (Μέχρι Κορωπί), ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ (στο Τμήμα Μαγούλα – Πειραιάς - Κορωπί), για τους εργαζόμενους από  320 € → 160 €,  για μέλη οικογενειών και συνταξιούχους από 320 €  →  220 €.

 ►   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΡΤΩΝ:
       ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Κάρτες μπορούν να προμηθευτούν και οι συνταξιούχοι Σιδηροδρομικοί αλλά στην τιμή της κατηγορίας μέλη οικογενειών, με δύο τρόπους: α) με εφάπαξ πληρωμή του κόστους ή β) με βεβαίωση που θα πάρουν από τον ΣΥΝΠΕ/ΟΣΕ, ή την ΟΜΟΣ.ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΣΙΔ/ΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ή τον ΠΑΝ.ΣΥΝΔ.ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΣΙΔ/ΚΩΝ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», την οποία μαζί με τη διατακτική θα την προσκομίζουν στη Γραμματεία της Π.Ο.Σ.  

Όποιος λοιπόν επιθυμεί, μπορεί να προμηθευτεί κάρτες από την Π.Ο.Σ. με τις παρακάτω προϋποθέσεις:
ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΤΑΣ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΤΡΟΛΕΪ – ΗΣΑΠ – ΤΡΑΜ – ΜΕΤΡΟ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ (Μέχρι Κορωπί & Μαγούλα) : ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ετήσιο κόστος 160,00 €) ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ(ετήσιο κόστος  220,00 €)
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΤΡΟΛΕΪ – ΗΣΑΠ – ΤΡΑΜ – ΜΕΤΡΟ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ (Μέχρι και Αεροδρόμιο)ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ετήσιο κόστος 230,00 €)ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ (ετήσιο κόστος  300,00 €)
Θα χορηγούνται κάρτες 12μηνης διάρκειας. 

Η καταβολή των χρημάτων μπορεί να γίνει:
α) Με αντίστοιχη μηνιαία παρακράτηση από τη μισθοδοσία του εργαζομένου (σε 12 δόσεις μέσω  Συνεταιρισμού, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση), αφού συμπληρώσει και υπογράψει σχετική δήλωση κατά την παραλαβή της κάρτας.
β)   Με την εφάπαξ πληρωμή του ετήσιου κόστους κατά την παραλαβή της κάρτας.
Η διάθεση των καρτών θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα από την ΠΕΜΠΤΗ 26/2/2015 μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 30/4/2015, από ώρα 09.00΄ έως 15.00΄ στα γραφεία της Π.Ο.Σ. (Κάνιγγος 6 – 4ος όροφος).

ΟΛΟΙ όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάρτα να προσκομίσουν στην Π.Ο.Σ.:

1. Πρόσφατη Φωτογραφία του κατόχου.
2. Υπηρεσιακή και Αστυνομική Ταυτότητα (για την αναγραφή του αριθμού στην κάρτα).
3. Χαρτί Μισθοδοσίας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι προμηθευτούν κάρτες πρέπει να έχουν μαζί τους μόνο  την κάρτα και το κουπόνι του μήνα. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απώλειας, ο ΟΑΣΑ μας γνωστοποίησε ότι δεν αντικαθιστά τα κουπόνια. 

 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΤΙΜΗ, ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΑ (16/10/2014).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
            Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας      
ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου