Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Τα ΕΛΤΑ εκδίδουν σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «Σιδηρόδρομοι της Ελλάδας»

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την υποστήριξη του ΟΣΕ, αναγνωρίζοντας την ιστορική και πολιτιστική σημασία του σιδηροδρόμου στα 150 περίπου χρόνια λειτουργίας του, καθώς και την συμβολή του στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της χώρας, εκδίδουν μία αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «Σιδηρόδρομοι της Ελλάδας», αφιερωμένη στη
διαχρονική παρουσία των τραίνων στην Ελλάδα.

Η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «Σιδηρόδρομοι της Ελλάδας», θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, και θα αποτελείται από τέσσερα γραμματόσημα, στα οποία θα απεικονίζονται  τέσσερις από τις ιστορικότερες και πιο χαρακτηριστικές ατμάμαξες, οι οποίες λειτούργησαν ως κινητήριες μονάδες των τραίνων για 100 περίπου χρόνια, μέχρι και τη δεκαετία του 1970.

Η σχεδίαση της σειράς πραγματοποιήθηκε από την χαράκτρια των ΕΛΤΑ κα Μ. Βαρδοπούλου,  με την συμβολή του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου. Η παρουσίαση της σειράς θα αποτελέσει αντικείμενο εκδηλώσεων που θα διοργανώσουν από κοινού τα ΕΛΤΑ με τον ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου