Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς φύλακες γραμμής ...λόγω εξυγίανσης (;)

Αριστερά στην φωτογραφία το πληγωμένο ΜΑΝ 2000 κατά την άφιξη του χτες στην Θεσσαλονίκη μετά την πρόσκρουση σε βράχους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Όπως μας είπαν μηχανοδηγοί που επικοινώνησαν με το στέκι της έλξης, στην γραμμή τα φαινόμενα είναι επαναλαμβανόμενα ενώ δεν υπάρχουν και φύλακες γραμμής.Φυσικά όλοι θυμήθηκαν  και
τους εκβραχιστές που παλαιότερα επόπτευαν το κομμάτι του ορεινού όγκου. Ειδικότητες που χάθηκαν λόγω της πολιτικής της δήθεν εξυγίανσης των σιδηροδρόμων.
Στην εποχή μας απο ότι φαίνεται μεγαλύτερη σημασία έχουν οι αριθμοί.....Περιμένουμε να δούμε αν αυτή η λογική θα αλλάξει.


Τέλος για πρώτη φορά χτες η μεταφορά των επιβατών δεν έγινε απο ιδιωτικά λεωφορεία , αλλά απο αυτά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.













Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου