Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Λαμία - Στυλίδα : Γιατί δεν έχουμε τρένα (Η αλήθεια)

 
Θυμάστε πριν μέρικες μέρες όταν διαβάζαμε σε δημοσιεύματα ότι  τα τρένα σε Έβρο και Στυλίδα "Δε λειτουργούν διότι η Hellenic Train έχει
προβλημα διαθεσιμότητας τροχαίου υλικού"; 
Ας δούμε τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ που μας έστειλαν συνάδελφοι απο την περιοχή της Αγίας Μαρίνας (στην  γραμμή Λαμία- Στυλίδα).

Σημειώνουμε ότι τα όσα γράφουμε ΔΕΝ αφορούν τον  ΟΣΕ που -προφανώς- προσπαθεί να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel σε πολλά σημεία του δικτύου και μέσα σε ένα περιβάλλον  υποχρηματοδότησης των σιδηροδρόμων.

Αφορούν τα γνωστά κέντρα ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ που στοχοποιούν -καιρό τώρα-  την Hellenic Train για να αποκρύψουν τις πολιτικές ευθύνες της απαξίωσης του σιδηροδρόμου. 

Σήμερα- αν έχουν θάρρος- κάποιοι πρέπει να ζητήσουν ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για τα όσα ψευδή ανέφεραν προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη για την κατάσταση του σιδηροδρόμου σε Έβρο και Λαμία και την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ τους προσπάθεια να στοχοποιήσουν την ΗΤ για να κρύψουν τις πολιτικές εγκατάλειψης του μέσου. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους φίλους αναγνώστες/ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που αποκάλυψαν την ψευδή αναφορά, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά σημεία στην γραμμή αυτή με ζημιές, που όμως μπορούν να επισκευαστούν σχετικά γρήγορα, αν δοθούν στον ΟΣΕ τα απαραίτητα εργαλεία. 
Υ.Γ. 2 Επενδύσεις σε νέο τροχαίο υλικό και χρειάζονται και απαραίτητες είναι. Αυτό που προέχει την περίοδο αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΔΟΥΛΕΙΑ απο όλους για να ανακτήσει ο σιδηρόδρομος την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου