Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Παρέμβαση του ΟΣΕ για το «ξήλωμα» στην Αγριά – Σταμάτησαν οι εργασίες

Σταμάτησαν πριν καλά – καλά αρχίσουν οι εργασίες για το «ξήλωμα» του κατεστραμμένου και επικίνδυνου, μετά τις πλημμύρες, πεζοδρομίου και των γραμμών του τρένου στο παραλιακό μέτωπο της Αγριάς. Κλιμάκιο του ΟΣΕ επισκέφθηκε σήμερα το σημείο, όπου τα συνεργεία
του δήμου Βόλου εκτελούσαν εργασίες, και ζήτησε να σταματήσουν άμεσα.

Το κλιμάκιο «απείλησε» ότι αν δεν σταματήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα οι παρεμβάσεις που γίνονται στο σημείο, δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο. Κατόπιν ενημέρωσης του δημάρχου, ο ίδιος διέταξε να σταματήσουν τα έργα στο παραλιακό μέτωπο της Αγριάς. Αυτήν την ώρα κλιμάκιο του ΟΣΕ βρίσκεται στο δημαρχείο, όπου πραγματοποιεί συνάντηση με τον δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου