Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Δυνατή λάμψη και εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε περιοχή της Λάρισας δίπλα στις γραμμές του ΟΣΕ την ώρα που περνούσε τρένο

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ένα συμβάν που καταγράφεται στην περιοχή της οδού Καραγάτση, δίπλα στις γραμμές του ΟΣΕ, στο σημείο όπου υπάρχει το «κλειδί»

για τις αλλαγές στους συρμούς.

Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το onlarissa.gr από κάμερες ασφαλείας σε τρία διαφορετικά σημεία, το ρολόι έδειχνε 23:37 όταν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος ταυτόχρονα με μία μεγάλη λάμψη!

Στην τελευταία από τις τρεις λήψεις μάλιστα, διακρίνεται καθαρά πως την ώρα του συμβάντος διέρχεται από τη μία σιδηροδρομική γραμμή ένα τρένο.

Δείτε τα τρία βίντεο, στο πρώτο εκ των οποίων καταγράφεται και ήχος:


Οι κάτοικοι είναι  ανάστατοι αναζητώντας τι ακριβώς έχει συμβεί και φυσικά αν το συμβάν σχετίζεται με τις παρακείμενες γραμμές του σιδηροδρόμου.

www.e-thessalia.gr 

Δικό μας σχόλιο 

Παρακολουθώντας τα video μια υπόθεση μπορεί να είναι ότι το τρένο κατά την πορεία του εισήλθε  σε γραμμή που δεν υπήρχε ηλεκτροκίνηση. 
Αναμένουμε τις ανακοινώσεις του ΟΣΕ για το θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου