Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Πιο γραφικός γίνεσαι σοκάκι (Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος)

Ημέρες Καρνάβαλου αυτές που διανύουμε και δεν θα μπορούσε να μην επανεμφανιστεί ο Βασιλιάς Καρνάβαλος του κλάδου μας, ο γνωστός γραφικός του πληκτρολογίου ο οποίος
θέλει το Σωματείο των Μηχανοδηγών να παίρνει θέση για τις "θεωρίες συνωμοσίας" (έτσι τις ονομάζει ο ίδιος) που αναπτύσσονται γύρω απο το φορτίο της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας και την παρουσία μαύρων βαγονιών κτλπ

Δηλαδή ζητάει έμμεσα απο  το Σωματείο των Μηχανοδηγών, να στηρίξει όσους κατάφεραν (το κατάφεραν ΚΑΙ αυτό)  να χάσουν κάθε video απο όποιο σημείο περνούσε η εμπορευματική αμαξοστοιχία προφανώς ΓΙΑΤΙ  ο κλοιός της δικαιοσύνης για αυτήν τους την παράλειψη σφίγγει, όπως και για το μπάζωμα στην περιοχή. 

Το video αυτό (την καταγραφή κάνει εταιρεία συνεργαζόμενη με τον ΟΣΕ) θα έσβηνε αυτόματα κάθε θεωρία για παραπάνω βαγόνια στην εμπορευματική αμαξοστοιχία, θεωρία  που αναπτύσσεται απο πραγματογνώμονες των συγγενών των θυμάτων. Όποιος είδε τι έγινε στην συζήτηση στην Εξεταστική για το θέμα του video, αντελήφθη τον ερασιτεχνισμό κάποιων "μεγαλοπαραγόντων". 

Οι μηχανοδηγοί δεν έχουν καμία απολύτως σχέση για όσα αναπαράγονται για αυτό και κανείς δεν αναφέρεται στο θέμα αυτό. Δεν μπορούμε και εμείς να φανταστούμε ότι κάτι διαφορετικό, απο όσα περιγράφει το επίσημο πόρισμα της δικαιοσύνης, μεταφερόταν με την εμπορευματική αμαξοστοιχία.

Δεν θα δικαιολογήσουν όμως οι μηχανοδηγοί και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, τις παραλείψεις των υπευθύνων του ΟΣΕ γύρω την διαγραφή των επίμαχων video. 

Όι υπεύθυνοι του ΟΣΕ όφειλαν να τα διατηρήσουν και δεν το έκαναν, την ώρα που στο διαδίκτυο και λίγες ώρες μετά το δυστύχημα κυκλοφορούσαν ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ  συνομιλίες μεταξύ του σταθμάρχη Λάρισας και τρένων στην περιοχή.

Εκείνη την περίοδο ένας υπεύθυνος του ΟΣΕ παρουσία 20 και πλέον συνδικαλιστών είχε πεί ότι την διαρροή την είχε στείλει στον εισαγγελέα. 

Μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί απο πουθενά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Σήμερα καίγεται ο Βασιλιάς Καρνάβαλος. Με το άναμμα της φωτιάς και το κάψιμο του Καρνάβαλου ξορκίζονται τα πνεύματα και θεωρείται ότι καίγονται τα πάθη, το μίσος, η κακία και η εχθρότητα ανάμεσα στους ανθρώπους.

Η κάψα του γραφικού και οι εμμονές του,  δεν σβήνουν όμως ποτέ. 

Τώρα του φταίει ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου μας. 

Να έρθει σε μια συνέλευση να τον αμφισβητήσει αν μπορεί. Τολμά; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου