Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

To ψέμα έχει ταχύτητα, η αλήθεια αντοχή

Η ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να
κρατήσει ανοιχτή την υπόθεση των καταγγελιών των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, περί συγκάλυψης ευθυνών εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελληνική Κυβέρνηση. 

Κανείς απο εμάς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ την προσπάθεια της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής να στοχοποιήσει  τον νεκρό συνάδελφο μας, μηχανοδηγό της IC 62, ανασύροντας απόρρητα ιατρικά δεδομένα, δημοσιεύοντας μέρος αυτών και ενώ ο συνάδελφος μας κάθε χρόνο περνούσε με επιτυχία τις Ιατρικές του Εξετάσεις.

Κανείς από εμάς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ την προσπάθεια συγκάλυψης με τον αποκλεισμό κρίσιμων μαρτύρων απο την πλειοψηφία της Εξεταστικής Επιτροπής.

Κανείς από εμάς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τα μονταρισμένα ηχητικά λίγες ώρες μετά το δυστύχημα και ενώ σήμερα το Βήμα αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες  παρελήφθησαν  από την Αστυνομία στις 3 Μαρτίου, 3 ολόκληρες μέρες μετά απο αυτό! 

Κανείς από εμάς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ την καθημερινή λυσσαλέα επίθεση στους μηχανοδηγούς, με αποκορύφωμα τα δήθεν ουρλιαχτά της Τηλεδιοίκησης του ΣΚΑ στην επικοινωνία της με την αμαξοστοιχία 1313 την 23η Δεκεμβρίου του 2023.

Κανείς απο εμάς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ την "τοπική τηλεδιοίκηση", τους τιμητές συνταξιούχους, τους φανατικούς υποστηρικτές ότι μόνο ο ΓΚΚ αρκεί.

Κανείς απο εμάς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ την ποδηγέτηση κάθε έννοιας αξιοκρατίας σε ΟΛΟ το σιδηροδρομικό φάσμα την τελευταία περίοδο. Έρχεται η ώρα που θα μιλήσουμε για αυτά,  γιατί κάποιοι εξέλαβαν την υπομονή  μας ως αδυναμία. 

Έρχεται η ώρα να μιλήσουμε για τα  δεκάδες ρουσφέτια σε κάθε δομή και ιεραρχία σε όλο το σιδηροδρομικό φάσμα που σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού στον ΟΣΕ δημιούργησε ένα εκρηκτικό μείγμα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι  πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν απασχολήσει με τα "κατορθώματα" τους τον σιδηροδρομικό κόσμο, κατέχουν καίρια πόστα ως "προνομιακοί" συνομιλητές του συστήματος εξουσίας από τον Ιούλιο του 2019 εως σήμερα. 

Το ψέμα έχει ταχύτητα, η αλήθεια αντοχή.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου