Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Επιστροφή όσων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ;

Υπάρχει η πληροφορία ότι ζητήθηκαν από τις Δ/νσεις Προσωπικού τα ονόματα όσων σιδηροδρομικών είχαν μεταταχθεί και βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας προκειμένου να επιστρέψουν στις θέσεις τους με τον νόμο της κινητικότητας.
Η ΠΕΠΕ θα αποστείλει την Δευτέρα την κατάσταση με τα ονόματα των μηχανοδηγών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ( όσων μετατάχθηκαν - εκδιώχθηκαν με τον Ν.3891/2010 σε Διοικητικές θέσεις στο Δημόσιο ) προκειμένου οι συνάδελφοι να επιστρέψουν .

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ,ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή