Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Nέες δυτικές κυρώσεις απεύχονται οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι (RZD)

Μια πιθανή επέκταση των αντι-ρωσικών κυρώσεων, από τις δυτικές χώρες, θα δυσχεράνει  την περαιτέρω επέκταση του κρατικού οργανισμού σιδηροδρόμων της Ρωσίας (RZD) προς το εξωτερικό, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Vladimir Yakunin, επικεφαλής της εταιρείας.
Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Yakunin, οι επενδύσεις
της RZD εντός της Ρωσίας δεν θα επηρεαστούν, καθώς η χρηματοδότησή τους γίνεται σε ρούβλια.

«Η RZD έχει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο δανείων. Η πλειοψηφία των μακροπρόθεσμων δανείων είναι σε ξένο νόμισμα, ενώ τα βραχυπρόθεσμα δάνεια σε ρούβλια. Πιστεύουμε ότι η εταιρεία έχει πιο σταθερή θέση, από ό, τι η πλειοψηφία των ανταγωνιστών στη Ρωσία », επισήμανε ο κ. Yakunin.

Σύμφωνα με τον κ. Yakunin, η RZD σχεδιάζει ακόμα να αποκτήσει ξένα περιουσιακά στοιχεία, ωστόσο αυτά δεν θα είναι στη Γαλλία, όπως αναφέρθηκε από κάποια ρωσικά και ξένα μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η RZD έχει το δικαίωμα κατάθεσης δεσμευτικής προσφοράς για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την κυβέρνηση της Ελλάδας να μην έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στην συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου