Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Δελτίο τύπου από τους απολυμένους συναδέλφους στις κλινάμαξες

   Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, αιτήματα και υπομνήματα με κύριο αίτημα συνάντησης με τον κύριο Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, έως σήμερα με ευθύνη του Υπουργείου δεν καθορίστηκε συνάντηση προκειμένου ο κύριος Υπουργός να πάρει θέση όσον αφορά το ζήτημα της επαναπρόσληψης μας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από όπου απολυθήκαμε. Απέναντι σε αυτή τη στάση που αντιμετωπίζουμε μέχρι τώρα απαντάμε με
κλιμάκωση του αγώνα μας.

  Σ’ αυτή την κατεύθυνση η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των απολυμένων εργαζομένων από το Τμήμα Κλιναμαξών - Κλινοθεσίων αποφάσισε να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών την Δευτέρα 22/06/2015 και ώρα 11:00 π.μ. απαιτώντας συνάντηση με το Υπουργό Μεταφορών προκειμένου να αναληφθεί  δέσμευση για την άμεση επαναπρόσληψη μας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
  Γι΄ αυτό το λόγο απαιτούμε από την Κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να τις κάνει χωρίς καθυστερήσεις πράξη.
  Αγωνιζόμαστε για ενιαίο σιδηρόδρομο, αποκλειστικά δημόσιο ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις του Ομίλου ΟΣΕ.
  Καλούμε όλους τους εργαζομένους , τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς να συμπαρασταθούν στα δίκαια αιτήματα μας με όποιο πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο.
  Ζητάμε από τα Σωματεία , Ομοσπονδίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να εκδόσουν ψηφίσματα συμπαράστασης και να στηρίξουν την κινητοποίηση μας.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΛΙΝΑΜΑΞΩΝ-ΚΛΙΝΟΘΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τα μέλη:




Παπαϊωάννου Βλαδίμηρος –Άρης   Υπεύθυν. Επικοιν. Τηλ  6977091949

Κορομηλάς Κων/νος                                                             
Κυριακός Σπυρίδων
Ανανιάδου Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου