Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Το πρακτικό στην σύσκεψη της ΕΕΣΣΤΥ που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα με το τροχαίο υλικό

Το στέκι της έλξης για άλλη μια φορά φροντίζει για την έγκυρη  ενημέρωση των συναδέλφων και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πρακτικό της σύσκεψης που έλαβε χώρα την 29η Οκτωβρίου στην ΕΕΣΣΤΥ για την κατάσταση του  τροχαίου υλικού Σε αυτό αποδεικνύεται το μεγάλο πρόβλημα στην συντήρηση του τροχαίου υλικού αλλά και αυτό της έλλειψης προσωπικού και ανταλλακτικών. Γίνονται προτάσεις για

 επίλυση των προβλημάτων αλλά και αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι η τελευταία σελίδα -και μόνο αυτή- που παρουσιάστηκε  απο την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ λειτούργησε τουλάχιστο αποπροσανατολιστικά για το συνδικαλιστικό κίνημα.
Και εμείς απο αυτόν εδώ τον χώρο είχαμε τονίσει ότι θα πέρναμε ξεκάθαρη θέση μόλις είχαμε το κείμενο ενώ είχαμε πεί ότι θα συμφωνούσαμε με τις αντιδράσεις ΑΝ οι αιτιάσεις είχαν πραγματική βάση.
Σεβόμενοι το αναγνωστικό μας κοινό - τους χιλιάδες σιδηροδρομικούς- δημοσιεύουμε το πρακτικό που εξασφαλίσαμε σήμερα το πρωί και ίσως το διαβάσει και το επίσημο συνδικαλιστικό κίνημα (ΠΟΣ) που αρκέστηκε στο να βγεί στα κάγκελα και μετά να ξεχάσει να ψάξει το κείμενο...(τυχαίο....).
Για άλλη μια φορά το συνδικαλιστικό κατεστημένο στον σιδηρόδρομο βρίσκετε εκτεθειμένο και κάποιοι κάνουν ξεκάθαρο λόγο για κομματικό παιχνίδι σε βάρος όσων αποκαλύπτουν τα πραγματικά προβλήματα στον τομέα της συντήρησης του τροχαίου υλικού.
Θα προτείναμε στους συνδικαλιστές της ΠΟΣ να πάρουν το πρακτικό και να το διαβάσουν μπας κ έχουν πραγματικά στοιχεία στην αυριανή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στην Καρόλου για τα θέματα του σιδηροδρόμου.




1 σχόλιο:

  1. Έλα μωρέ και εσείς.
    Φώναξε ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ η Διοίκηση, τους έδειξε την τελευταία σελίδα και μετά βγήκαν και οι 3 να βρίζουν το Δίκτυο!!!
    Τις άλλες 5 δεν μπήκαν στον κόπο να τις διαβάσουν.Είδαν την στήλη που αναφέρεται σε προσωπικό ειδικών αναγκών και νόμισαν ότι αναφέρεται στους διανοητικά καθυστερημένους συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας που έχοντας τελειώσει το Δημοτικό σκέφτονται πως θα κάνουν εξυπνάδες και μόνο.
    Για άλλη μια φορά,γελάει καλύτερα,όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή