Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Λυπηρή (και παντελώς άστοχη) για άλλη μια φορά η θέση της ΑΣΚΕ...

Τα είπαμε και χτες...Τσάμπα καταγγελίες και τσάμπα μαγκιές για το Θεαθήναι.Σκοπός ο αποπροσανατολισμός,γιατί έτσι συμφέρει!
Όπως είπαμε χτες κατατέθηκε αίτημα της παράταξης της ΑΣΚΕ για την κοινοποίηση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης του Σωματείου.Το αίτημα έγινε άμεσα δεκτό και όπως απαντήθηκε την ίδια μέρα απο τον Πρόεδρο του Σωματείου,μόλις τα πρακτικά είναι έτοιμα και υπογραφούν αυτά θα μπορούν
-παρουσία μέλους του ΔΣ- να διαβαστούν απο τον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ στον χώρο του Σωματείου.Η απάντηση αυτή δόθηκε γιατί  τα πρακτικά των συνεδριάσεων καθαρογράφονται και μετά υπογράφονται απο τα μέλη του ΔΣ.

Και αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί κάποιος μέλος να ισχυριστεί ότι όσα αναγράφονται στο αρχικό μέρος δεν είναι όσα είπε,οπότε η γραμματεία ξανακούει το ηχητικό προκειμένου να διαπιστωθεί τι ειπώθηκε.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τα πρακτικά υπογράφονται,αρχειοθετούνται και είναι στην διάθεση όλων των μελών του Σωματείου στα γραφεία του Σωματείου.

Και μάλιστα αυτό συμβαίνει μετά απο 10 και πλέον χρόνια,αφού πρακτικά έχουμε απο τον Ιούνιο του 2015 και μετά!!!!!

Μετά τα όσα συνέβησαν πέρυσι στο Λιανοκλάδι και την άρνηση όλων των υπολοίπων παρατάξεων για να δοθεί στην δημοσιότητα το βίντεο της συνέλευσης, (και της ΑΣΚΕ που επικαλέστηκε αποφάσεις του Αρείου Πάγου για προσωπικά δεδομένα) είχε συμφωνηθεί ότι η διαδικασία που θα τηρείτε είναι αυτή ακριβώς που εξηγήθηκε χτες στον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ.(με την οποία είχε συμφωνήσει και ο ίδιος και έτσι το video δεν βγήκε ποτέ στον αέρα).
Φυσικά αν η παράταξη της ΑΣΚΕ θέλει  τα πρακτικά  για νομικές ενέργειες μπορεί να τα ζητήσει επίσημα για αυτόν τον σκοπό (ξέρει πως ο εκπρόσωπος της-και αυτός δεν είναι η επιστολή) και επίσης θα της δοθούν με ανάλογο τρόπο.

Μέχρι τότε υπομονή για να τηρηθεί η διαδικασία που συμφωνήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι.
Και φυσικά τσάμπα η φασαρία απο την ΑΣΚΕ που μονίμως ασχολείται με τα μικρά γιατί για τα μεγάλα...μηδέν εις το πηλίκο!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Η άμεση απάντηση στο αίτημα της  ΑΣΚΕ που αποδεικνύει την Αλήθεια


5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά ....αναρωτιούνται εκεί στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών γιατί η ΑΣΚΕ δεν βρήκε την ψήφο της στο ΜΑΙ και γιατί μετά απο 30 χρόνια έχασε την έδρα στο ΔΣ του Σωματείου.
    Γιατί άλλο Γιάννης,άλλο Ζαφείρης και άλλο .......πρώην πασκίτης και πασόκος του βαθέως πασοκ μάλιστα, που μόνο τέτοια μπορεί να κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να πάθετε όλο το δσ πού του δίνετε και τον λόγο στις συνελεύσεις. Αν παραβρεθούν άλλο τρία τέσσερα μέλη του σωματείου θα δώσετε και σε αυτούς τον λόγο;
    Να ρωτήσω και ποιους εκπροσωπεί και πόσοι είναι αυτοί; Ταξί γεμίζει;
    Ο ίδιος δεν σκέφτεται καθόλου , τι ιδέα έχει για τον εαυτό του;
    Αν δεν μπορεί μόνος του ας τον μαζέψει κάποιος, μας έχει κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα είναι δυνατόν να ασχολείστε με έναν κατά φαντασίαν συνδικαλιστή που έχει καταγεγραμμένες απεργίες μόλις 9 σε 11 χρόνια υπηρεσίας; Έλεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να παραθέσω την ρύση του αείμνηστου Βασίλη Ραφαηλίδη ότι το πολιτειακό ζήτημα επιλύεται με ένα και μόνο τρόπο αν εξοντώσουμε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας .
    Έτσι λοιπόν το συνδικαλιστικό κίνημα θα ανακάμψει αν (εξοντώσουμε ) απομονώσουμε τους νυν Συριζέους πρώην Πασόκους και αεί οσφυοκάμπτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή