Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Δικτύου Σιδηροδρομικών για τις εξελίξεις στην ΕΕΣΣΤΥ

Το Δίκτυο Σιδηροδρομικών καταγγέλλει την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ για την παράνομη, παράτυπη και καταχρηστική απόφαση της να αποπέμψει με πραξικοπηματικό τρόπο το σύνολο του τεχνικού στελεχιακού δυναμικού, επειδή
ο επικεφαλής των μηχανεργοστασίων ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για όσα συμβαίνουν στην υπό ιδιωτικοποίηση εταιρεία και έχουν οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση του τροχαίου υλικού .
Αντί ο κ. Αγιάσογλου να αναλάβει τις ευθύνες του  για την σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΕΕΣΣΤΥ , καρατομεί χωρίς καμία δικαιολογία το έμπειρο προσωπικό, κάνοντας τοποθετήσεις (στην πλειοψηφία τους ημετέρων) χωρίς να τηρείται η νομιμότητα , με σκοπό αυτοί να σιωπήσουν μπροστά στις εγκληματικές αποφάσεις του.   
Καλούμε την πολιτική ηγεσία να πάρει άμεσα θέση για όσα συμβαίνουν στην ΕΕΣΣΤΥ.

Καλούμε την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν  στην ΕΕΣΣΤΥ. 

Το Δίκτυο Σιδηροδρομικών στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων και τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι οι τσαμπουκάδες κ οι πολιτικές διώξεις ΔΕΝ θα περάσουν. 
Αντίθετα η Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ σύντομα θα κληθεί ενώπιον των αρμοδίων αρχών να εξηγήσει τις εγκληματικές τις αποφάσεις.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου