Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Το σήκωσαν οι Ιταλοί στην Λεπτοκαρυά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου σιδηροδρομικών στην Λεπτοκαρυά. Νικήτρια η Ιταλική Ομάδα του Μιλάνου που επικράτησε της ομάδας της Λαμίας με σκορ 4-3   στα πέναλτι στον τελικό.
Η ομάδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
( Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης )κατέλαβε την 3η θέση αφού έχασε στον ημιτελικό από το Μιλάνο με σκορ 2-0.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους μοχθησαν για το υψηλό επίπεδο τη; διοργάνωσης αλλά και όσους συμμετείχαν και απέδειξαν ότι το νόημα βρίσκεται στην συμμετοχή!
Πάντως ο έφορος της ομάδας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αποστόλης Καλαμάρας άφησε να εννοηθεί ότι η κούπα του χρόνου θα έρθει στον Λευκό Πύργο καθώς υποσχέθηκε μεταγραφές κ προετοιμασία όλο το χειμώνα.
Προς το παρόν αρκείται στην 3η Θέση κ στην μικρή κούπα. ..

4 σχόλια:

  1. Το αποτέλεσμα του μικρού τελίκου πόσο ήρθε; Ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο όσο ξέρουμε η ομάδα της Λάρισας δεν κατέβηκε να παίξει...

      Διαγραφή
    2. Γιατί; Στο πρώτο παιχνίδι η Λάρισα είχε κερδίσει 6-1...Ξέρει κανείς από την Θεσσαλονίκη;

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά τουλάχιστο γράψτε επώνυμα. Εμείς παρουσιάσαμε το τουρνουά με τροπο που να μην αδικεί κανένα,κ φυσικά στα πλαίσια του χαβαλέ που κάνουμε κ μεταξύ μας. Μην κυνηγάτε φαντάσματα ακόμα κ σε αυτά τα θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή