Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Οδύσσεια για τους επιβάτες του 601- Προβλήματα χτες στον Προαστιακό Αθηνών

Πραγματική οδύσσεια για τους επιβάτες του  601 η σημερινή. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ οφείλει να πράξει τα αυτονόητα αποζημιώνοντας τους για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν και η οποία οφειλόταν σε τρίτους παράγοντες.
Αναλυτικότερα χτες το βράδυ
στην περιοχή της Σκοτούσας (Σέρρες) το IC 601 συγκρούστηκε με ΙΧ που είχε μπεί σε σημείο της σιδηροδρομικής γραμμής όπου υπήρχε -εδώ και χρόνια-ΚΛΕΙΣΤΗ σιδηροδρομική διάβαση.

Μέχρι τον απεγκλωβισμό του IX και την προσέγγιση μηχανής στο σημείο για να αντικατασταθεί η Δ/Η που είχε εμπλακεί στο συμβάν και έφερε σοβαρές ζημιές, χρειάστηκε το εύλογο χρονικό διάστημα που απαιτείται για αυτό. (αναχώρησε μηχανή απο τον Στρυμμώνα για αντικατάσταση)
Η αμαξοστοιχία 601 έφτασε στην Θεσσαλονίκη στις 01.30 τα μεσάνυχτα και αναχώρησε μετά απο την αλλαγή μηχανών γύρω στις 2.30 με καθυστέρηση 3 και πλέον ωρών. 
Ωστόσο κατά την πορεία παρουσιάστηκε βλάβη σε βαγόνι και υπήρξε εκ νέου καθυστέρηση με αποτέλεσμα αυτή να ξεπεράσει τις 6 και πλέον ώρες.
Επίσης, σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισαν επιβάτες που είχαν τελικό προορισμό την Πάτρα καθώς λόγω της κακοκαιρίας έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών- Πατρών και έτσιδεν υπήρχε ανταπόκριση για αυτούς στο Κιάτο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοικιαστεί και ξενοδοχείο για την παραμονή τους εκεί.
Το πρόβλημα ωστόσο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν είχαν έγκαιρα ενημερωθεί οι επιβάτες για τα προβλήματα στις ανταποκρίσεις για Πάτρα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου