Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Να αναζητηθούν οι ευθύνες για το συμβάν με το IC 51 στην Σίνδο

Πολύ σοβαρό συμβάν με το IC 51 είχαμε σήμερα στην περιοχή της Σίνδου. Αυτοκίνητο ΙΧ για άγνωστους λόγους -τις πρώτες πρωινές ώρες-βρέθηκε εντός της σιδηροδρομικής γραμμής. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε πληροφορηθεί, στο σημείο 
έσπευσε γερανός οδικής βοήθειας για να απομακρύνει το αυτοκίνητο ΚΑΙ είχε ξεκινήσει και τις εργασίες απόσυρσης του,ενώ στο σημείο είχε σπεύσει ΚΑΙ περιπολικό της αστυνομίας.

Παρόλα αυτά ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε ειδοποιήσει την αμαξοστοιχία IC 51 με αποτέλεσμα κατά την διέλευση της απο το σημείο να παρασύρει το ΙΧ.
Το ερωτηματικό βρίσκεται στο αν είχε ειδοποιηθεί ο ΟΣΕ απο τους αστυνομικούς για το συμβάν και την ύπαρξη του ΙΧ αλλά και του γερανού εντός της γραμμής. Και φυσικά αν υπήρξε άδεια για την εκκίνηση εργασιών για να αποσυρθεί το ΙΧ καθώς στο σημείο η γραμμή είναι ηλεκτροδοτούμενη.
Εμείς περιμένουμε να λάβουμε επίσημα απαντήσεις για το θέμα και αν είχε ειδοποιηθεί κάποιος για το συμβάν.
Ήδη το Σωματείο μας έχει πράξει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου