Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Εγκρίθηκε η πληρωμή των μετακινήσεων για την έλξη

Με γραπτή της επιστολή η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μετά την σημερινή επιστολή του Σωματείου μας,απάντησε πως ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και οι μετακινήσεις θα καταβληθούν κανονικά στο σύνολο τους.
Για το θέμα των ελιγμών αναφέρει πως θα καταβληθούν μόλις ολοκληρωθεί και εκεί ο έλεγχος.
Είναι φανερό πως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει αντιληφθεί τις συνέπειες των σπασμωδικών της κινήσεων και προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα,για αυτό και
απέστειλε σήμερα και άμεσα γραπτή επιστολή για το θέμα,πράξη που δεν συνηθίζεται απο Διοικήσεις και έχουμε δεκαετίες να δούμε.
Αυτό που όμως είναι επίσης φανερό είναι ότι οι μετακινήσεις θα πληρωθούν τον επόμενο μήνα για τους μηχανοδηγούς, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ αλλά με πολλές αιτίες.
Και αυτό δεν το ξεχνάμε εμείς.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Η επιστολή που έστειλε σήμερα το πρωί το Σωματείο μας.


Κύριε Σύμβουλε,

Όπως πληροφορηθήκαμε στην επικείμενη μισθοδοσία δεν θα καταβληθεί παράνομα στο προσωπικό έλξης - κατά παράβαση του άρθρου 8 της Σ.Σ.Ε. - η αποζημίωση για τους ελιγμούς.
Επίσης, αδικαιολόγητα δεν καταβάλλονται οι αποζημιώσεις μετακινήσεων μόνο στους Μηχανοδηγούς παρά το ότι με εντολή της Διοίκησης διανυκτερεύουν εκτός έδρας για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών.
Ζητάμε να μας γνωρίσετε ενυπογράφως τους λόγους για τις ενέργειές σας αυτές και να μας ενημερώσετε άμεσα, πότε θα γίνει η πληρωμή των δεδουλευμένων. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας


        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου