Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Στην Αθήνα η επόμενη συνεδρίαση της ALE


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου της ALE στην Βαρσωβία, εργασίες οι οποίες  είχαν ως επίκεντρο τα
ζητήματα της ασφάλειας του σιδηροδρόμου και το 4ο σιδηροδρομικό πακέτο που συζητείται σε Ευρωπαικό Επίπεδο.

Η Ελληνική πλευρά με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, έθεσε  τα ζητήματα ασφάλειας, έδειξε φώτο και video στους παρευρισκόμενους απο το πρόσφατο σιδηροδρομικό ατύχημα ενώ μεγάλη -και αρνητική εντύπωση- προκάλεσε στους εκπροσώπους των 17 χωρών, το lock out της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την ώρα που οι κινητοποιήσεις μας αφορούν ζητήματα ασφάλειας της κυκλοφορίας.
Οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν ότι στην Ελλάδα δεν λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας που εδώ και δεκαετίες λειτουργούν σε όλη την Ευρώπη.
Τέλος, μετά απο 18 χρόνια και 10 χρόνια απο την φιλοξενία στην Θεσσαλονίκη, το συνέδριο της ALE θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα-μετά απο ομόφωνη πρόσκληση του ΔΣ του Σωματείου μας- το προσεχές φθινόπωρο.

Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου