Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση είπε και ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!!!!

Ξεσαλώνουν οι νεοφιλελεύθεροι ταλιμπάν της χώρας, τα δίνουν όλα μπας και γίνουν εξουσία με την αλλαζονεία να τους έχει κυριολεκτικά κυριεύσει!
Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν
καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα», δηλωσε απο την ΔΕΘ στην ομιλία του, ο πρόεδρος την Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια απίστευτη πραγματικά δήλωση πολιτικού αρχηγού!

Ξεδιάντροπα νεοφιλελεύθερος, ακραία συντηρητικός στα όρια του κυνικού ρατσισμού η δήλωση του ανθρώπου που φιλοδοξεί να γίνει Πρωθυπουργός στην χώρα!

Τι μας είπε με λίγα λόγια ο κ. Μητσοτάκης
Αποδεχτείτε ότι θα υπάρχουν φτωχοί και πλούσιοι μια ζωή στον αιώνα τον άπαντα. Και οι φτωχοί θα γίνονται φτωχότεροι γιατί μέσω της κοινωνικής ανισότητας και της λογικής αυτής που θα διαιωνίζετε οι πλούσοι θα γίνονται πλουσιότεροι!
Και μην εννοείσετε να αγωνιστείτε για τον περιορισμό των ανισοτήτων γιατί μπορεί τελικά να καταργηθούν τα ατομικά σας δικαιώματα!
Λες και για την δημιουργία των ανισοτήτων στην Ελληνική -και όχι μόνο- κοινωνία δεν καταστρατηγήθηκαν τα ατομικά δικαιώματα δεκαετίες τώρα !
Με λίγα λόγια ο κ. Μητσοτάκης μας καλεί να κλείσουμε και τα συνδικάτα, να πάψουμε να διεκδικούμε την άμβλυνση των ανισοτήτων γιατί μια κοινωνία χωρίς ανισότητες,είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση!
Απίστευτα πράγματα θα έλεγε κάποιος νοήμων.
Αλλά οι εξηγήσεις έιναι απλές.
Ο κ.Μητσοτάκης, όπως και όσοι υπηρετούν αυτήν την πολιτική εκπροσωπεί τα συμφέροντα της τάξης του.
Όπως έγραψε κ ο Νίκος Μπογιόπουλος στον Ημεροδρομο σήμερα :
Ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος αγορεύει περί το μέλλον, ο οποίος ομιλεί εν έτει 2017 για να μας πουλήσει τα οράματα του για το πώς θα είναι η Ελλάδα το 2030, μας το ξεκαθάρισε (εν τη πολιτική αφελεία του;): Θέλει μια χώρα, μια κοινωνία κι έναν λαό που θα ζούνε… 250 χρόνια πίσω.
Πίσω κι από εκείνο το «Ελευθερία – ΙΣΟΤΗΤΑ – αδελφοσύνη» της Γαλλικής Επανάστασης! 
Τόσο «μαύρο» είναι το μέλλον που μας τάζουν. Φτιαγμένο με τα ίδια πάντα καπιταλιστικά υλικά, με τις ίδιες θεωρίες sπερί «άξιου και ικανού», με την ίδια κατασταλτική ιδεοληψία που αντανακλά και θέλει να αναπαραγάγει σε επίπεδο συνείδησης την επιβολή του «δίκιου του ισχυρού».
Και που όταν ανοίγουν οι υπόνομοι του συστήματος, εμφανίζονται κάποιοι και τα χρησιμοποιούν όλα αυτάγια να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στους νόμους της Νυρεμβέργης.

Γρηγορείτε!
Το θέμα λοιπον, ειναι εμείς τι κάνουμε.....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που μέσα στην ξεπσιπωσιά που τον διακρίνει, δεν έχει μυαλό για να σκέφτεται και άρα να μη μιλάει. Αυτός κι ο Τζήμερος έχουν το ίδιο όραμα. Το ίδιο και οι Ποταμίσιοι και το πλείστον του ΠΑΣΟΚ. Την μεσαιωνική φεουδαρχική δουλοκτητική κοινωνία. Γιαυτό μιλάνε για αταξική κοινωνία. Μιά τάξη, η δική τους η άρχουσα και μόνο υπάρχει. Όλοι οι άλλοι είναι πράγματα και αναγκαίο κακό. Το μυστήριο είναι ότι συντάσσονται πίσω τους εργαζόμενοι. Όχι μόνο συνδικαλιστικά κομματικά στελέχη, που ελπίζουν σε μια ευνοική μεταχείριση εκ μέρους των αφεντάδων, αλλά απλοί εργαζόμενοι που παλεύουν για το μεροκάματο. Οι ψυχολόγοι εξηγούν την αγελαία συμπεριφορά τους, αλλά όπως έγραψε και ο Ευάγγελος Λεμπέσης το 1941, αυτό είναι ίδιον των βλακών ("Η τεράστια σημασία των βλακών εν τω συγχρώνω βίω"-Νομικό Βήμα 1941). Ο στρατός των βλακών, ακολουθεί τον αρχιβλάκα γιατί δεν έχει το θάρρος να ζήσει έξω από την βλακοαγέλη. Την πρόοδο και την αλλαγή την φέρνουν τελικά περιθωριακοί που ασφυκτιούν μέσα στον κόσμο που δημιουργούν οι βλάκες. Και οι άρχοντες με την πάροδο των ετών και από την τρυφηλότητα που συνεπάγεται ο πακτωλός υλικών αγαθών και απολαύσεων που έχει, βλακοποιούνται και νομίζουν ότι μόνο ο δικός τους κόσμος υπάρχει. Να τους διαψεύσουμε όσο και αν περιθωριοποιηθούμε. Οι εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροεπαγγελματίες, οι αγρότες των 5-10 στρεμμάτων ας καταλάβουν ότι δεν έχουν θέση στον κόσμο των αριστοβλακών, παρα μόνο ως υπηρετικό προσωπικό. Η απώλεια της ταξικής συνείδησης οδηγεί στην δουλικότητα και τη φεουδαρχία που αποτελεί το όραμα της τάξης των πλουτοκρατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή