Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ζήτησε παραπάνω για εργαζόμενους και η ΠΟΣ το απέριψε ακαριαία!!!!

Σε λίγο  το πρώτο ντοκουμέντο απο το στέκι της έλξης,απο σειρά πρακτικών που θα δημοσιεύσουμε και θα κάνουν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους!
Πραγματικό ΣΟΚ προκαλεί στο Πανελλήνιο, η δημόσια ομολογία της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας στην σημερινή ανακοίνωση της.
Σε αυτήν λοιπόν οι εργατοπατέρες της Ομοσπονδίας παραδέχονται ότι 
ο συνάδελφος Γενιδούνιας ζήτησε παραπάνω αμοιβές για αυτούς που εκπροσωπεί -ως όφειλε να κάνει απο την θέση του - και η ΠΟΣ απέρριψε ακαριαία το αίτημα του!

Προσέξτε τι έγραψαν οι εργατοπατέρες στην αγωνία τους να προστατευτούν απο τις επικείμενες αποκαλύψεις απο τα πρακτικά που θα δημοσιεύσει το στέκι και τρέμουν την οργή των σιδηροδρομικών.
Ζήτησε παραπάνω  συνδικαλιστής για εργαζόμενους και το αίτημα ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ η εργοδοσία,αλλά η ΠΟΣ!!

Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις και αλλαζονεία μοναδική
Οι συνάδελφοι της ΠΟΣ νομίζουν ότι δεν τους ακουμπά κανείς,ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λόγο σε κανένα εκμεταλλευόμενοι τον θεσμό που βρέθηκαν να υπηρετούν σε μια κρίσιμη στιγμή για όλους μας!

Εργατοπατέρες ολκής,σήμερα παραδέχτηκαν ότι είναι ανίκανοι!
Να ζητούν κάποιοι παραπάνω αμοιβές - και θα ακούσουν όλοι σύντομα σε ποιους αναφερόταν ο Πρόεδρος των μηχανοδηγών- και η Ομοσπονδία να απορρίπτει το αίτημα και μάλιστα ακαριαία και να βγάζει και περήφανη ανακοίνωση για την στάση της!
Όχι η εργοδοσία, η Ομοσπονδία  απέρριψε το αίτημα!!!!

Εμείς το ξαναλέμε και συνιστούμε ηρεμία στους μηχανοδηγούς! Μην τσιμπάνε στις προκλήσεις των ημερών,για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση,θα υπάρξει ενημέρωση όταν πρέπει
Απευθύνουμε έκκληση στους εργατοπατέρες του σιδηροδρόμου.
ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ και ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ μιας ιστορικά ΘΛΙΒΕΡΗΣ πλειοψηφίας που έχουν βαλθεί να καταγραφούν ως μεγάλοι, μικραίνοντας τον ιστορικό θεσμό της Ομοσπονδίας!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου