Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Γιατί δεν δημοσιεύτηκαν τα θέματα του ΔΣ του ΟΣΕ της Παρασκευής;


Το ερώτημα απευθύνεται στον εκπρόσωπο εργαζομένων συνάδελφο Λεβέντη που μας είχε συνηθίσει αλλιώς τα τελευταία 5 χρόνια. (Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ).Άλλαξε η Κυβέρνηση και η Διοίκηση του ΟΣΕ και μετά από πολλά χρόνια είχαμε
σκοτάδι στην ενημέρωση των συναδέλφων γύρω απο τα θέματα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημόσιου Οργανισμού.

Μάλιστα όπως έχουμε πληροφορηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής 15 Νοέμβρη στον  ΟΣΕ είχε ορισμένα θέματα στην ημερήσια διάταξη του, που θα προκαλέσουν συζητήσεις γύρω απο την θέση του εκπροσώπου των εργαζομένων σε αυτό (και πιο συγκεκριμένα, τι ψήφισε). 
Ο συνάδελφος Λεβέντης (νόθα εκλεγμένος αντιπρόσωπος  στην ΓΣΕΕ), ελπίζουμε να μην αλλάξει την πεπατημένη των τελευταίων χρόνων και να συνεχίζει να ενημερώνει -ως οφείλει άλλωστε- τους σιδηροδρομικούς για όσα συζητούνται στον ΟΣΕ. 
Τα θέματα δεν δημοσιεύτηκαν ούτε στο blog των νόθων της ΠΟΣ.
Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι επειδή άλλαξε η Κυβέρνηση... θα υπάρξει σκοτάδι στην ενημέρωση των συναδέλφων απο την πλευρά του εκπροσώπου μας στο ΔΣ του Οργανισμού.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου