Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Νόθοι Τυχοδιώκτες που διέλυσαν τα συνδικάτα στην χώρα

ΠΑΣΚ ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διάλυση του συνδικαλιστικού κινήματος στην χώρα. Τα όσα συνέβησαν και
στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Μετάλλου απέδειξαν ότι ο τυχοδιωκτισμός για τις καρέκλες  και η μάχη  για τον συσχετισμό δυνάμεων είναι τελικά το μόνο που ενδιαφέρει τις 3 παρατάξεις που έχουν διαλύσει τα συνδικάτα, τα οποία κανείς εργαζόμενος πλέον δεν εμπιστεύεται σε αυτό το επίπεδο.
Ξεπουλημένες ηγεσίες που ανάλογα με τα συμφέροντα τους σε κάθε χώρο εργασίας είτε τα βρίσκουν είτε ....πλακώνονται.
Τρανή απόδειξη ότι στην Ομοσπονδία Μετάλλου η παράταξη που ...συνεργάζεται με το ΠΑΜΕ ενώ έχασε τις προσωρινές διαταγές στα δικαστήρια , έκανε ντου στο συνέδριο , ενώ στον σιδηρόδρομο η αντίστοιχη παράταξη που συνεργάζεται με το ΠΑΜΕ, η ΔΕΣΚ , ζητούσε να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις  της αστικής δικαιοσύνης !
Την ίδια ώρα σε αγαστή συνεργασία βρίσκονται η ΠΑΣΚ με την ΔΑΚΕ για να μην αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων στα συνδικάτα -και άρα κ ο προσανατολισμός τους-.
Η ΠΑΣΚ έχοντας να αντιμετωπίσει την δεξιά στροφή του ΠΑΣΟΚ και την διάλυση του , βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι με πληροφορίες να κάνουν λόγο για εξελίξεις το προσεχές διάστημα εντός της παράταξης ενώ η ΔΑΚΕ έχει αναγάγει την Ακροδεξιά ρητορική ως κύριο επικοινωνιακό της όπλο αφού οι τελευταίοι Νόμοι για τα εργασιακά υπενθύμισαν σε όλους τους εργαζόμενους τον ρόλο  της διαχρονικά.
Ολοι αυτοί μαζί φυσικά , τα βρίσκουν κανονικότατα όπου έχουν κοινά συμφέροντα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν στον σιδηρόδρομο.
Την πρωτοφανή ανικανότητα των εκπροσώπων των 3 παρατάξεων για την διαμόρφωση στρατηγικής για την υπογραφή ΣΣΕ στην ΕΕΣΣΤΥ , προσπάθησαν να την χρεώσουν -οι νόθοι - σε όσους εδώ και καιρό τους υποδεικνύουν τα λάθη τους .  Δημόσια και με επιχειρήματα.
Μέχρι που επιστράτευσαν τον γνωστό θρασύδειλο και μόνιμο απεργοσπάστη -επαναστάτη του πληκτρολογίου - να υπονοήσει ότι συγκεκριμένη παράταξη παράταξη «χάρηκε» επειδή οι απεργίες -που είχε ψηφίσει!!!- βγήκαν παράνομες .
Θρασύδειλοι απεργοσπάστες που πουλάνε την μάνα τους για ένα λεπτό δημοσιότητας & αφήνουν τέτοια υπονοούμενα  με  μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και να βγάλουν λάδι τους νόθους.
Τενεκέδες ξεγάνωτοι που έλεγε και ο αείμνηστος Βαγγελης.
Τενεκέδες γραφικοί που οι μηχανοδηγοί τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου