Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Δίκτυο Σιδηροδρομικών Σ.Σ.Λαρισαϊκός : Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα


Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Σ.Σ. Λαρισαϊκού. Έκπληξη με τα γραφόμενα για δούρειους ίππους μέσα στα συνδικάτα , και επίθεση σε άλλα σωματεία
στην λογική της ( ζητούμενης…. ) ενότητας.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν στο τέλος, όταν στην ανακοίνωση είδαμε  την υπογραφή του Προεδρείου του Λαρισαϊκού ένα προεδρείο που αποτελείται από τις παρατάξεις της ΠΑΣΚ ,ΔΑΚΕ , ΔΕΣΚ και του ΔΙΚΤΥΟΥ.
 Μόνο που ο εκπρόσωπος του Δικτύου ούτε ερωτήθηκε για την ανακοίνωση ούτε συμμετείχε στην σύνταξη της και ενημερώθηκε για αυτήν όταν  είδε το κείμενο αναρτημένο στο διαδίκτυο. 
Οι πρακτικές του συνεδρίου συνεχίζονται και στα πρωτοβάθμια σωματεία απλά σε αυτά πλέον δεν αποκλείουν σωματεία και συνέδρους, αντίθετα  σε αγαστή συνεργασία και εντελώς αντιδημοκρατικά οι ίδιες 3 παρατάξεις αποφασίζουν και βγάζουν ανακοινώσεις μόνες τους ( αδοαφορώντας για την άποψη του Δικτύου ) θεωρώντας εαυτούς "νόμιμους"  ιδιοκτήτες  του Σωματείου μας.
Το θέατρο του παράλογου συνεχίζεται και μετά τη λήξη  του συνεδρίου. 
Συνάδελφοι είναι καιρός να αναλογιστείτε την τεράστια ευθύνη που έχετε στέκοντας μπροστά στην ιστορία αυτού του Σωματείου και να αποφεύγετε τον ευτελισμό του...

Δίκτυο Σ.Σ. Λαρισαϊκός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου