Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Δούρειοι Ίπποι και Πράσινα- Μπλε Άλογα (και κουρέλια)


Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Σ.Σ. Λαρισαϊκός την οποία υπογράφουν και σύνταξαν οι παρατάξεις των ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ - ΔΕΣΚ 
αναφέρονται σε δήθεν άρση της εξουσιοδότησης των Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς την ΠΟΣ.


Υπενθυμίζουμε σε αυτούς που υπογράφουν τις ανακοινώσεις αυτές ως φυσικά πρόσωπα.

1. Τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν υπογράψει διετή επιχειρησιακή ΣΣΕ άρα εκ των πραγμάτων δεν διαπραγματεύεται εκ μέρους τους η ΠΟΣ εδώ και 18 μήνες περίπου.
2. Αυτό δεν επηρέασε σε καμία περίπτωση τον δικαστή, καθώς στην απόφαση αυτά τα γεγονότα δεν αναφέρονται καθόλου.
3. Ο συνάδελφος Πρόεδρος του Σ.Σ. Λαρισαικός , που ήταν Πρόεδρος του συνεδρίου της νοθείας και που με πράξεις και παραλείψεις του οδήγησε ακόμα και μέλη της παράταξης του (ΠΑΣΚ) να μην υπογράψουν πρακτικό, όταν αναφέρετε με χαρακτηρισμούς σε άλλα Σωματεία να σκέφτετε πολύ καλά αυτά που έπραξε στο συνέδριο της νοθείας και που σήμερα διέλυσαν την ΠΟΣ.
4. Όπως γνωρίζει το Προεδρείο των ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ - ΔΕΣΚ  ο Σ.Σ. Λαρισαικός θα μπορούσε να εξαγγείλει κινητοποιήσεις για αύριο, όπως συζητήθηκε και στο Προεδρείο της ΠΟΣ. Τι έγινε τελικά και δεν το έπραξε. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ωρέ τα παλικάρια ; 
5. Συνελεύσεις ποιες ακριβώς είναι; Οι μαζώξεις των νόθων όπου βγάζουν τον καημό τους στους εργαζόμενους κατηγορώντας  όσους έχουν διασφαλίσει το συλλογικό δίκαιο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και λέγοντας  ψέμματα; 
6. Νομιμοποιουνται μονο οι πρωτοβαθμιες Οργανώσεις. Αυτή είναι η επιτυχία των Νόθων σύμφωνα με την δικαστική απόφαση. Έκαναν μόνοι τους την ΠΟΣ Οργάνωση - Σφραγίδα. 


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ  ΤΗΝ ΠΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ -ΟΙ ΝΟΘΟΙ- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου