Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Νέο Τροχαίο Υλικό για την Σιδηροδρομική Εταιρεία της Βόρειας Μακεδονίας


Επενδύσεις στα Βαλκάνια γύρω απο τις Σιδηροδρομικές μεταφορές.
Η Σιδηροδρομική Εταιρεία της Βόρειας Μακεδονίας ανακοίνωσε ότι σήμερα ξεκίνησε τα δρομολογιά της η πρώτη
απο τις 4 νέες ηλεκτράμαξες που αγόρασε πρόσφατα απο την Κίνα.

Ο κατασκευαστής είναι η   CRRC Locomotives και η αξία της μηχανής βρίσκεται στα EUR 2,130,000 ενώ η χρηματοδότηση της εξαγοράς έγινε απο την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσων- European Bank for Reconstruction and Development (EBRD).

Η μηχανή πέρασε επιτυχώς όλες τις προβλεπόμενες δοκιμασίες και εξέλαβε τα απαραίτητα πιστοποιητικά καθώς και άδεια για την κυκλοφορία της στο Δίκτυο απο την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων της γείτονος χώρας. 
Η μηχανή μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 1700 τόνους φορτίου, ενώ οι υπόλοιπες 3 που έχουν παραγγελθεί θα βρίσκονται στην διάθεση της Εταιρείας στα μέσα Δεκεμβρίου.

Επιμέλεια - Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου