Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Συνεχίζουν να προκαλούν οι νόθοι της Κάνιγγος

Συνεχίζουν να προκαλούν οι νόθοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Αφού δεν δημοσίευσαν την ανακοίνωση των 2 Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνέχισαν
στον αντιδημοκρατικό τους κατήφορο μη δημοσιεύοντας και την τελευταία ανακοίνωση του Δικτύου Σιδηροδρομικών.
Αντίθετα την ανακοίνωση του Σ.Σ. Λαρισαϊκός την δημοσίευσαν κανονικά.
Είναι η απόδειξη της φασίζουσας νοοτροπίας που έχει απαξιώσει την Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια, την έχει μετατρέψει σε κλειστό λόμπι συγκεκριμένων και την έχει μετατρέψει εντέλει σε Σωματείο - Σφραγίδα.
Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως ο γνωστός Νόθος πλέον σχεδόν γονυπετής παρακαλά - μετά τα αδιέξοδα που οδήγησαν οι επιλογές του, για την υπογραφή ΣΣΕ στην ΕΕΣΣΤΥ προκειμένου να μην ευτελισθεί εντελώς.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα έρχεται και αποκάλυψη απο το στέκι της έλξης που θα συνταράξει τον σιδηροδρομικό κόσμο για τον ρόλο των νόθων.
Αυτήν την φορά θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για αποφάσεις που πάρθηκαν τις τελευταίες μέρες πριν το συνέδριο, εκβιαστικά στην ουσία προκειμένου συγκεκριμένη παράταξη να προσηλυτίσει σύνεδρο που άλλη παράταξη ζητούσε να εξαιρεθεί.
Επίσης περιμένουμε την απάντηση των νόθων , αν συγγενικά πρόσωπα κορυφαίων συνδικαλιστών βρίσκονται στο pay roll της Ομοσπονδίας, ενώ οι νόθοι ακόμα δεν έχουν απαντήσει και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον οικονομικό απολογισμό της τριετίας στο 36ο συνέδριο.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου