Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση Δικτύου Σιδηροδρομικών για τον ΝΟΘΟ Πρόεδρο της ΠΟΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Δικτύου Σιδηροδρομικών

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Ομοσπονδίας, συνάδελφος ( και μάλιστα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας) από το βήμα του συμβουλίου
διοικήσεων,  αναφέρεται σε ΔΗΘΕΝ  συμβάν  που διαδραματίστηκε εν ώρα εργασίας και μάλιστα  καταφέρεται και ονοματίζει -συκοφαντώντας στην ουσία- συγκεκριμένο συνάδελφο.


Καινούργια ήθη και έθιμα?

Είναι πρωτοφανές και  αντιεπαγγελματικό να συκοφαντείς συνάδελφο για τις ικανότητές του στο αντικείμενο εργασίας του εκτοξεύοντας  μάλιστα ψευδείς κατηγορίες για δήθεν συμβάντα.
Συνάδελφοι 
Η εποχή που υποδείκνυαν κάποιοι με το δάκτυλο έχουν περάσει και μάλιστα έχουν κριθεί.
Ο συνάδελφος Παρασκευόπουλος έκανε ένα τραγικό λάθος. 
Καλούμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας να ζητήσει συγνώμη από το συνάδελφο θέλοντος να πιστεύουμε ότι ήταν μια κακή στιγμή για τον ίδιο.

Γραφείο τύπου ΔΊΚΤΥΟΥ Σιδηροδρομικών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου