Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Η Eurocert ολοκλήρωσε την πιστοποίηση δύο σιδηροδρομικών μηχανών ρουμανικής κατασκευής

Την πιστοποίηση δύο σιδηροδρομικών μηχανών ρουμανικής κατασκευής, σύμφωνα με τους τεχνικούς κανόνες της Ελλάδας, ολοκλήρωσε η Eurocert.


Ειδικότερα, η πιστοποίηση αφορά στον έλεγχο
της τεχνικής συμβατότητας των μηχανών αυτών με το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, προκειμένου να εκτελέσουν δρομολόγια εντός αυτού.


Η ομάδα επιθεώρησης της Eurocert  μετέβη σε Ρουμανία και Βουλγαρία για να εκτελέσει τις στατικές και δυναμικές δοκιμές στα οχήματα. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση της εκτίμησης επικινδυνότητας σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 402/2013 για την είσοδο των νέων αυτών τύπων μηχανών στο ελληνικό δίκτυο.
Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι «η Eurocert με τις δράσεις αυτές συμβάλλει στην επίτευξη του εθνικού στρατηγικού στόχου να αναδειχθεί η Ελλάδα ως διεθνής κόμβος συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών.

Η Eurocert, ο μεγαλύτερος ελληνικός φορέας πιστοποίησης με παρουσία σε πάνω από 35 χώρες, αποτελεί τον μοναδικό ελληνικό οργανισμό που προσφέρει όλο το φάσμα των πιστοποιήσεων του σιδηροδρομικού τομέα (NoBo, DeBo, AsBo, ISA)».

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου