Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Σοβαρό και αδιανόητο συμβάν στο Θριάσιο

Σοβαρό συμβάν είχαμε σήμερα στο σύμπλεγμα του Θριασίου, όταν συνάδελφος απο το  προσωπικό ελιγμών ανεξήγητα 
επιχείρησε και ανήλθε ξαφνικά στην οροφή σε Δ/Η εμπορευματικής αμαξοστοιχίας που ακινητούσε στην ανοικτή γραμμή, παρά τις προειδοποιήσεις  του προσωπικού έλξης που δεν πρόλαβε να αντιδράσει στην ξαφνική κίνηση του συναδέλφου. 

Ο συνάδελφος κεραυνοβολήθηκε απο το ρεύμα υψηλής τάσης (25,000 V) και νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.
Για το συμβάν διενεργείται έρευνα απο τις αρμόδιες αρχές και προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για κανονιστικές διατάξεις, τα οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, το πόρισμα των οποίων θα αναμένουμε. 
Το προσωπικό έλξης και ο σταθμάρχης κατέθεσαν για το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και αποχώρησαν απο το σημείο.
Ευχόμαστε στον συνάδελφο μας περαστικά και άμεση αποκατάσταση της υγείας του.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου