Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ν. Κιουτσούκης < Μολών Λαβέ, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες >


Δήλωση
του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκη

Μετά την Κοινή Συνέντευξη Τύπου ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για το “Πολυνομοσχέδιο
Όπως τελικά διαπιστώνουμε όλοι οι πολίτες,
η Κυβέρνηση “ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ” και το εκτελεί με απίστευτη βαρβαρότητα έχοντας “ΣΤΟΧΟ” όχι μόνο τους οικογενειάρχες της Ελληνικής Κοινωνίας οι οποίοι “ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ” το κράτος, αλλά και τη Νέα γενιά της πατρίδας μας.
Τα στελέχη της κυβέρνησης αυτής, στο σύνολό τους φαίνεται ότι στα πανεπιστήμια που σπούδασαν δεν τους δίδαξαν τις πράξεις της ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ και του ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ παρά μόνον της ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ και της ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ.
Με εκβιαστικά διλήμματα ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ή ΤΑΝΚΣ κούρεψαν κατά 40% τους μισθούς των υπαλλήλων και συνεχίζουν με το πολυνομοσχέδιο προσπαθώντας να μάθουν να “ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”.
Στη λογική του “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ” καταργούν τους νόμους, το ΣΥΝΤΑΓΜΑ αλλά και κάθε Ευρωπαϊκό δίκαιο, αρκεί να εξυπηρετήσουν τους τοκογλύφους δανειστές.
H Ελλάδα γίνεται η “ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ” των Ευρωπαίων και οι Έλληνες θα συνωστίζομαστε στα “ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ” των Γερμανικών Επιχειρήσεων σε έναν “ΧΩΡΟ” “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ” με μισθούς πείνας, χάνοντας την προσωπική μας αξιοπρέπεια .
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.
Οφείλουμε ως Συνδικαλιστικό Κίνημα και θα το πράξουμε, να αντισταθούμε στο ΣΧΕΔΙΟ ξεθεμελίωσης των πάντων, δημιουργώντας πλατιές κοινωνικές συμμαχίες. Τα μέτρα αφορούν όλους μας. Εργαζόμενους, Συνταξιούχους, Ανέργους, Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας εισηγμένες και μη και κυρίως το μέλλον μας ,το μέλλον των παιδιών μας.
Τους διαβεβαιώνουμε, ότι στον λάκο που μας σκάβουν και την ταφόπλακα που μας ετοιμάζουν θα την τοποθετήσουμε με μεγάλη χαρά στον δικό τους “πολιτικό τάφο”.
Σε κάθε περίπτωση ας βρουν άλλη χώρα για να δημιουργήσουν “ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ” σκλάβων. Η χώρα μας δεν θα γίνει “νεκροταφείο” ανέργων και “κρεματόριο” εργαζομένων.
Δεν θα γίνουμε χώρα “ZΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ” γιατί
“ H EΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ”
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

1 σχόλιο:

  1. κλασσικο το χαρτακι του εθνικου παραληρηματος με κακους γερμανους και ελληνες θυματα αλλα δεν μασαμε.Στο κατω κατω ολοι εργαζομενοι ειμαστε και τα αφεντικα ειναι το ιδιο αδιστακτα και ας ειναι ελληνες γερμανοι κονγκλεζοι...κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή