Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα συζητηθεί

Η επίκληση στα μέσα σταθερής τροχιάς και για το τι έγινε στην Μεγάλη Βρετανία μας δίνει την ελπίδα ότι η ομάδα του Άρη Χατζηστεφάνου δημιουργού του debtocracy (που είδαν 2 εκ άνθρωποι έως τώρα) θα ασχοληθεί και με το διαρκές έγκλημα σε βάρος του σιδηροδρόμου . Έγκλημα με αυτουργούς τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης  .
Το στέκι θα παρακολουθήσει την εξέλιξη της προσπάθειας ενώ και ο συνάδελφος Γενιδούνιας μας ενημέρωσε ότι στο Δ.Σ. της ΠΕΠΕ την Πέμπτη θα βάλει θέμα επικοινωνίας με τους παραγωγούς προκειμένου να κατατεθεί η άποψη των μηχανοδηγών για το έγκλημα της απαξίωσης του μέσου που σαν τελικό στόχο έχει το ξεπούλημα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου