Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης περιφερειακά μηχανοστάσια

Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης έχουν μείνει περιφερειακά μηχανοστάσια , παρά τις εκλύσεις των τοπικών μηχανοστασιαρχών προς την Κεντρική Διοίκηση .
Τα γραφεία στην Καρόλου είναι ζεστά κύριοι της Διοίκησης , τα μηχανοστάσια που είναι στο ύπαιθρο και οι μηχανοδηγοί δεν φταίνε σε τίποτα να μένουν χωρίς θέρμανση (ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες το πρόβλημα είναι μεγάλο )εξαιτίας της αναισθησίας κάποιων υπευθύνων .Και λέμε αναισθησία γιατί το θέμα χρονίζει και πλησιάζει ο Δεκέμβρης και ακόμα πετρέλαιο  δεν είδαν .
Λάρισα , Λειανοκλάδι αλλά και τα άλλα μηχανοστάσια στην περιφέρεια περιμένουν τα τζιμάνια της Καρόλου  .
Ελπίζουμε  το θέμα άμεσα να λυθεί και  μην χρειαστεί να επανέλθουμε για τους υπεύθυνους - ανεύθυνους για αυτήν την κατάντια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου