Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΤΡΑΙΝΟΣΕ χωρίς εκπροσώπους εργαζομένων !!!

Το στέκι ενημερώνει ότι πλέον τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών θα συνεδριάζουν μέχρι νεωτέρας χωρίς εκπροσώπους εργαζομένων πλέον! Σήμερα μάλιστα συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (δεν έχουμε την ημερήσια διάταξη καθώς δεν απεστάλη πρόσκληση στον συνάδελφο Συρόπουλο).
Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έγιναν οι  διαδικασίες  που προβλέπει ο τελευταίος νόμος (εκλογή εκπροσώπου απευθείας από τους εργαζόμενους).Θυμίζουμε ότι είχαμε ενημερώσει για την εμπλοκή που είχε παρουσιαστεί στην διαδικασία εκλογών 2 μήνες πριν.Στο διάστημα αυτό προφανώς δεν έγινε καμιά ενέργεια και έτσι τα ΔΣ συνεδριάζουν χωρίς να ξέρουμε τι αποφασίζουν .
Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο , θεωρούμε πως το θέμα θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα .
Άμεσα καθώς δεν μπορούμε να διανοηθούμε νέες συνεδριάσεις χωρίς εκπρόσωπο μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου