Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ 01/08/2012

Οι σιδηροδρομικοί στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων στην ΑΤΕ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας θα επηρεάσει αρνητικά την τύχη ολόκληρου του ελληνικού λαού, αφού ο ιδιώτης θα ελέγχει το σύνολο σχεδόν της γεωργικής δραστηριότητας στη χώρα.
Αυτός, ο οποίος ελέγχει την Αγροτική Τράπεζα, στην πραγματικότητα θα ελέγχει ως ιδιοκτήτης το 40% του εγγείου κεφαλαίου της χώρας, το οποίο είναι υποθηκευμένο σ' αυτήν και μπορεί, να τους "κατευθύνει" σε μορφές παραγωγής, οι οποίες μπορεί να μην συμφέρουν τον ελληνικό λαό. Σε μορφές παραγωγής, οι οποίες στην πραγματικότητα συμφέρουν τους "επενδυτές" της τράπεζας.
Η ελληνική κοινωνία και οι εργαζόμενοι ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ αυτές τις πολιτικές
στηρίζοντας την λειτουργία ενός κρατικού τραπεζικού φορέα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ελλήνων αγροτών, θα υποστηρίζει ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα και θα διασφαλίζει τις συλλογικές κατακτήσεις των εργαζομένων στην ΑΤΕ.
Οι σιδηροδρομικοί στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων στην ΑΤΕ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου