Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Διάλυση κοινωνικής συνοχής....

Αποφασισμένος μαζί με τους συγκυβερνήτες του να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ελληνική Κοινωνία , στον Έλληνα εργαζόμενο , συνταξιούχο και άνεργο παρουσιάστηκε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς.
Τελευταίο πακέτο , είπε ότι θα είναι αυτό που θα επιβληθεί χαρακτηρίζοντας το σκληρό ( παραλίγο και θα έκλαιγε) .Σε 2 χρόνια τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην Ελλάδα είπε , προφανώς εννοώντας ότι η Συγκυβέρνηση θα τα σαρώσει όλα. Ακόμα κ τα δώρα στους συνταξιούχους των 500 Ε το μήνα.
Η λυπητερή των 12 κ πλέον δις σε όλους εμάς από την Κυβέρνηση Σαμαρά , την Κυβέρνηση της   περίφημης επαναδιαπραγμάτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου