Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Προαστιακό.

Για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και απολύτως δικαιολογημένα  εκδίδει Δελτίο Τύπου καλώντας τις εταιρείες ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποκαταστήσουν άμεσα την βλάβη στο δίκτυο του Προαστιακού.
Αναλυτικά το σημερινό Δελτίο Τύπου >
H ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως εταιρία χρήσης του σιδηροδρομικού δικτύου και μίσθωσης του τροχαίου υλικού με το οποίο εκτελεί επιβατικές και εμπορικές μεταφορές, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αναμένει από της αρμόδιες εταιρίες ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της βλάβης που δημιουργήθηκε από τη κλοπή καλωδίων ηλεκτροκίνησης μεταξύ των σταθμών Κινέττας – Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να επανέλθουν κανονικά τα δρομολόγια του προαστιακού.
Έως τότε, λόγω των έκτακτων συνθηκών αλλάζει το πρόγραμμα των μετακινήσεων και με προτεραιότητα την ασφάλεια, άμεσα τα δρομολόγια του προαστιακού από Κιάτο προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα θα αναχωρούν κάθε 2 ώρες, καθώς στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα οι συρμοί κινούνται σε μονή γραμμή.
Κανονικά και ανά 20 λεπτά θα εκτελούνται τα τοπικά δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο-Άνω Λιόσια και αντίστροφα. Επίσης οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη γραμμή Κιάτο – Αεροδρόμιο δεν θα υφίστανται πλέον καθυστερήσεις που δεν μπορούν να υπολογίσουν.
Για τους επιβάτες που έχουν προορισμό/άφιξη τη Πάτρα, λόγω της αλλαγής των δρομολογίων, σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρχει αναμονή μιας ώρας στον Σταθμό του Κιάτου.

Όταν αποκατασταθεί το πρόβλημα από τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό με νεότερη ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου