Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καλεί τους επισκέπτες της ΔΕΘ να μεταβούν με τρένο στη Θεσσαλονίκη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενόψει της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί φέτος από 8-16 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζει στους επισκέπτες ότι μπορούν να μεταβούν σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν με άνεση, ασφάλεια και με οικονομικό αντίτιμο εισιτήριου. Η εταιρεία πραγματοποιεί επτά δρομολόγια την ημέρα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα. Οι επιβάτες, που θα ταξιδεύσουν για επαγγελματικούς λόγους,
έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ένα κουπέ για τους ίδιους και τους συνεργάτες τους και να εκμεταλλευτούν τον χρόνο ταξιδίου για τις τελευταίες τους συνεννοήσεις. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δρομολόγια με βελτιωμένο σήμα κινητής τηλεφωνίας και internet.
Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ, τη νέα υπηρεσία στην οποία το ΤΑΞΙ περιμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σταθμό Θεσσαλονίκης και μεταφέρει στον τελικό προορισμό τους επισκέπτες, χωρίς άγχος, αναμονές και κυρίως χωρίς πρόσθετες χρεώσεις «ραντεβού», «σταθμού», «σημαίας», σε προκαθορισμένη τιμή ανά περιοχή, σημαντικά χαμηλότερη από τη χρέωση του ταξίμετρου. Τέλος, υπενθυμίζει ότι από 1 Σεπτεμβρίου 2012, με βάση ευρωπαϊκούς και εθνικούς κανονισμούς, θα ισχύουν οι εξής αποζημιώσεις σε περιπτώσεις καθυστερήσεων: - 25% του κομίστρου για καθυστέρηση 60 έως 119 λεπτών - 50% του κομίστρου για καθυστέρηση 120 έως 179 λεπτών - 100% του κομίστρου για καθυστέρηση 180 λεπτών και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου