Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αποχαιρετιστήρια επιστολή από Νίκο Αποστολίδη

Λάβαμε την επιστολή του συναδέλφου  Νίκου Αποστολίδη  απο την Λάρισα , που συνταξιοδοτείται με το τέλος του 2012.
Ο Νίκος  υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα στον χώρο της έλξης ενώ προσέφερε στον κλάδο και σαν μέλος του ΔΣ της ΠΕΠΕ , με ήθος και άποψη .
Δημοσιεύουμε την επιστολή του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον. 
Αποχαιρετιστηρια επιστολη 
Γι αυτό το μεγάλο 30χρονο ταξίδι οπού συνυπήρξαμε συνταξιδιώτες θέλω

να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά για όλες τις καλές,τις κακές,και τις δύσκολες στιγμές που μοιραστήκαμε. Σας θεωρώ και θα σας θεωρώ όλους οικογένεια μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον ΟΣΕ που μου έδωσε την ευκαιρία να εργασθώ απρόσκοπτα τόσα χρονιά συντηρώντας την οικογένεια μου καθώς επίσης και για την ευκαιρία που μου έδωσε ώστε να γνωρίσω όλους αυτούς τους θαυμάσιους και σημαντικούς ανθρώπους -σιδηροδρομικούς ανεξαρτήτως κλάδου. Αποχωρώντας έτσι από την πρώτη γραμμή υγιής, από την δουλειά που τόσο αγάπησα θέλω να ευχηθώ σε όλους μα σε όλους κάθε ευτυχία, καθώς και την ευχή να ελθη για όλους μια τέτοια στιγμή. Θέλω επίσης να εκφράσω την συμπαράσταση μου σ όσους συναδέλφους απομακρύνθηκαν από την εργασία τους βίαια και κυρίως να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιους απο τους συναδέλφους άθελα μου πίκρανα. 

Εύχομαι τέλος το 2013 να είναι καλύτερο απο τον χρόνο που πέρασε να έχει υγεία για σας και τις οικογένειες σας 

 Ειλικρινά συγκινημένος 


Αποστολιδης Νικος 
 Μηχανοδηγος-Λαρισα

5 σχόλια:

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ31 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:01 μ.μ.

    ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΈΧΩ.......ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ....Σ΄ΑΓΑΠΩ..Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΟΔΗΓΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΒΙΑΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΟΙ 45. ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Η "ΤΡΟΙΚΑ" (ΡΕΠΠΑΣ - ΖΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Π.Ε.Π.Ε.) ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ; ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ: "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ". ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ 44 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΤΗΣ ΤΡΕΝΟΣΕ. ΕΝΑΣ "45ΑΡΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Σ΄ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΧΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙΣ "ΙΣΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ" ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΥΓΜΟΥΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΚΑΝΤΙΤΖΙΚΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ1 Ιανουαρίου 2013 στις 4:54 μ.μ.

    Καλή σύνταξη, φίλε Νίκο, να είσαι γερός, χαρούμενος και γεμάτος ενέργεια μέχρι τα 100 σου!
    Αν και είχες επανεκλεγεί συνεχόμενα σαν συνδικαλιστής με την ίδια παράταξη, διατήρησες την ανεξαρτησία των απόψεων σου, βάζοντας πάντα προτεραιότητα το συμφέρον του μηχ/γου.
    Αναμφίβολα, με την συνταξιοδότηση σου φτωχαίνει η ΕΛΞΗ και κερδίζει η τοπική κοινωνία της Λάρισας.
    Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νάσαι πάντα καλά, Καπαδόκη!
    Ξέρω ότι υπήρξες αληθινός, ότι προέκυψε ήταν πάντα μετά από ώριμη σκέψη, χωρίς ιδίον όφελος!
    Πάντα μέσα στη "διαπλοκή" και στην επικαιρότητα, υπήρξες άναρχος και μή κατευθυνόμενος! δεν μπορώ να αναφέρω άν κέρδισε ή όχι ο κλάδος από τις δραστηριότητές σου, όμως δεν μπορώ ν΄αρνηθώ την εν γένει προσφορά σου.
    Και στα πολιτιστικά, όπου σε είχαμε χαρακτηρίσει "αρχιμάστορα" της διαπλοκής! νομίζω έδωσες ότι καλύτερο θα μπορούσε ένας ταυτόχρονα εργαζόμενος.
    Να χαίρεσαι την εν γένει, νέα δραστηριότητά σου! εμείς θα πορευόμαστε πλέον, με πρόεδρο "πρωτευουσιάνο" και είμαστε υπερήφανοι, νομίζω και εσύ.
    Καλή σύνταξη φίλε μου, καλή χρονιά και να χαρείς όσο το δυνατόν, την "ελεύθερη" ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή